Win een Misfit Ray fitness tracker (GESLOTEN)

Al je sportieve prestaties tot op de minuut bijhouden en ook nog eens stylish voor de dag komen? Bekijk dan de Misfit Ray eens.

Win een Misfit Ray fitness tracker (GESLOTEN)

Je kunt niet meer meedoen aan deze actie.

Al je sportieve prestaties tot op de minuut bijhouden en ook nog eens stylish voor de dag komen? De fitness- en slaaptracker Misfit Ray heeft het allemaal. En je kunt hem hier winnen, want Happy in Shape mag er 5 weggeven.

De Ray van Misfit houdt zowel je sportieve prestaties als je slaapritme bij. Hij is tot 50 meter diepte waterdicht en dus ook geschikt voor zwemmers. En zit je te lang stil of word je gebeld op je mobiel, dan schudt hij je even subtiel wakker. Maar nog leuker zijn zijn looks: de cilindervormige module, waar de sensor en led-lampjes in zitten, kun je om je pols dragen, maar ook aan een ketting hangen als een sieraad.

De Misfit Ray werkt op vervangbare batterijen die tot zes maanden meegaan. Met de app Misfit Link koppel je hem aan je smartphone, waardoor je deze op afstand kunt bedienen. Communiceer met je vrienden, schakel je verlichting in, zet een muziekje op, of neem een selfie, allemaal met een paar tikjes.

© Misfit/Julie Kim

Meer info: Misfit.com

Meedoen?

Wil je kans maken op een Misfit Ray t.w.v. € 95? Meedoen is heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no ploblem! We weten je te vinden, want al onze nieuwsbriefleden maken kans ;)

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht

Bekijk onze vorige nieuwsbrieven >>

 

Getest!

© Misfit/Julie Kim

De activity tracker ziet er mooi uit. Simpel, strak en van goede kwaliteit. Zelf zijn we van van de kleur roségoud, dat geeft toch een gevoel van sportieve luxe en staat chic. Daarnaast is deze wearable ook echt ‘anders dan anders’. De Misfit voelt meer als een sieraad dan een ‘gadget’, en dat komt doordat buisje. Dat buisje is overigens de feitelijke activity tracker. Dus echt een tracker die je met plezier & fashion (lees: verschillende bandjes ↑, dus mix & match er maar op los) kunt dragen. Wij zijn fan.

 

Lees ook:

Beeld: Misfit/Julie Kim