Hebben: Urban Goddess yogakleding, voor de moderne, bewuste yogi

Eerlijke en betaalbare yogakleding, gemaakt van duurzame stoffen. Voor de bewuste yogi een must!

Hebben: Urban Goddess yogakleding, voor de moderne, bewuste yogi

Politieke, economische en sociaal-maatschappelijke gevolgen van kledingproductie worden steeds belangrijker. We willen duurzaam en vrij van kinderarbeid. Deze principes staan bij Urban Goddess voorop.

Toen de oprichter van het merk, Marlene Smits, naast haar baan bij een reclamebureau begon met het geven van yogalessen, merkte zij dat het moeilijk was om zowel leuke en hippe als duurzame yogakleding te vinden die ook nog eens betaalbaar was. En daar wilde Marlene graag op inspringen.

#fairwear

Urban Goddess gebruikt alleen stoffen die een biologische certificering hebben (GOTS). Ook weten ze dat de mensen die de kleding maken, onder eerlijke omstandigheden werken. De fabrieken zijn zo groen mogelijk. Eerlijke en betaalbare yogakleding gemaakt van duurzame stoffen. En ook buiten je yoga-houding is je kleding draagbaar. Voor Marlene net zo belangrijk: “Doordat kleding steeds goedkoper wordt aangeboden, hebben we een beetje een wegwerpmentaliteit gekregen”.

Collectie

De collectie van Urban Goddess heeft mooie basics en items met iets extra’s. Elke maand wordt er nieuwe kleding aan het assortiment toegevoegd. De stijl is multifunctioneel en passend bij verschillende soorten lichaamstypes. Zo zijn alle leggings ook draagbaar voor mensen die wat langer zijn (tot 1,90m). Shop de kleding op urban-goddess.com.

Lees ook: