Als je deze vijf dingen overleeft, ben je voor elkaar gemaakt

Eigenlijk weet je nooit zeker of je voor elkaar gemaakt bent of niet. Maar geloof ons: als je deze vijf dingen overleeft, kom je toch dicht in de buur

Als je deze vijf dingen overleeft, ben je voor elkaar gemaakt

Eigenlijk weet je nooit zeker of je voor elkaar gemaakt bent of niet. Maar geloof ons: als je deze vijf dingen overleeft, kom je toch heel dicht in de buurt. 

1. Alles ging fout tijdens jullie vakantie samen

De tv deed het niet, het internet was slecht en de gate voor jullie vlucht werd constant veranderd. Als je hier samen doorheen komt, kunnen jullie alles aan.

2. Je schoonouders vonden jou eerst niet zo leuk

Schoonouders voor de eerste keer ontmoeten, is altijd stressvol. Zorgen dat ze van je houden, is simpel. Maar als ze dat eerst niet deden en daarna wel... Dan ben je pas écht geschikt.

3. Je ging mee naar een feestje waar je niemand kende

Erg awkward, maar elke avond op de bank zitten met chips wordt ook saai na een tijdje. Soms moet je jezelf pushen en meelachen om inside jokes die je helemaal niet begrijpt. Alles voor de liefde

4. Je vond een goede manier om jullie gezamenlijke appartement in te richten

Niemand heeft exact dezelfde smaak, dus als jullie een compromis kunnen sluiten, zijn jullie erg volwassen. Met andere woorden: hij krijgt die lelijke bank, als jij de rest mag bepalen.

5. Jullie gingen samen naar een bruiloft en er was geen rare sfeer

Als je samen naar een koppel kunt kijken dat elkaar eeuwige trouw belooft en allebei vindt dat dat iets mooi is in plaats van iets dat jullie willen ontwijken.... Geloof ons: (s)he's the one!

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Bron: goodhousekeeping.com