Van je lichaam houden doe je zo

Van je lichaam houden doe je zo. Plus-size model Ashley Graham vertelt haar vijf geheimen. Nu op Happy in Shape!

Van je lichaam houden doe je zo

Van je lichaam houden doe je zo. Ashley Graham, een Amerikaans plus-size model en designer, stond al in Sports Illustrated, Vogue, Harper’s Bazaar, en Glamour. Ze verklapt aan health.com haar vijf geheimen waardoor ze van haar lichaam blijft houden.

1. Blijf bewegen. Of je nu maatje s of xl hebt, beweging is altijd belangrijk!

Ik geloof dat je met elke maat gezond kan zijn als je maar van de bank afkomt en je lichaam in beweging houdt. Bovendien voel je je beter als je sport door de gelukshormonen die vrijkomen.

2. Zeg: 'Ik hou van je'. Kijk elke dag in de spiegel naar jezelf en spreek deze woorden uit. Ook al denk je misschien diep vanbinnen het tegenovergestelde.

Het voelt misschien gek en nep in het begin, maar fake it till you make it! Dit is het enige lichaam dat je krijgt, dus je kunt er maar beter tevreden mee zijn.

Jumping into 2016 like.. #beautybeyondsize #lovetheskinyourein

Een foto die is geplaatst door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

3. Vergeet de labels. Size is just a number klinkt als een cliché, maar als je zo denkt zul je je veel beter voelen.

Wat maakt het nu uit welke maat in je jeans staat? Als je je niet goed voelt in een broek, koop dan gewoon een grotere. En als je last blijft houden van dat labeltje, knip het er dan uit.

4. Negeer de haters. Vrouwen zijn nu eenmaal extreem kritisch over elkaar.

Vraag jezelf af of je gelukkig bent. Is het antwoord 'ja'? Wat maakt het dan uit wat anderen van je denken? Als jij gelukkig bent, is het goed.

 

Owning my curves with @elomilingerie #beautybeyondsize

Een foto die is geplaatst door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

5. Help andere vrouwen zich mooi te voelen.

We moeten die competitie tussen vrouwen laten verdwijnen en beginnen met complimentjes geven aan elkaar. Als een vriendin negatief praat over het uiterlijk van iemand anders, spreek haar dan tegen. Vrouwen moeten elkaar waarderen, niet afkraken.