Zit jij lekker in je vel? Houd je huid gezond! #wintertip

Wintertip: Verzorg je huid goed met de nieuwe Sanex Advanced. Weg met die droge of gevoelige lichaamshuid. Zit lekker in je vel en houd je huid gezond

Zit jij lekker in je vel? Houd je huid gezond! #wintertip

Wintertip: verzorg je huid goed met de nieuwe Sanex Advanced. Je hebt er vast ook wel eens last van: een droge of gevoelige lichaamshuid, soms zelfs jeukerig en geïrriteerd. Helemaal met deze kou. Neem dan geen risico, maar vertrouw op de aanpak van een echte huidspecialist. Zit jij lekker in je vel? Houd dat dan dan zo en houd je huid gezond.

Huid issues

Uit onderzoek is gebleken dat 55% van de Nederlanders last heeft van huidproblemen. Dit kan een een droge of (over)gevoelige huid inhouden, maar bij veel mensen gaat het juist om een atopische huid. Dan ontwikkel je vanuit een erfelijke aanleg overgevoeligheid voor bepaalde stoffen in je directe omgeving die op zich onschuldig zijn, alleen net geen lekkere uitwerking hebben op je huid. En daar zit je niet op te wachten. Je huid staat namelijk voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf en is dus kwetsbaar. Je huid is daarnaast altijd zichtbaar en daarom heb je ook geen zin in huidproblemen. Niet goed voor je zelfvertrouwen. Dus zit jij lekker in je vel en wil je dat zo houden, dan hebben wij 'huid'stekend nieuws voor je:

Sanex Advanced

Speciaal voor de veeleisende huid heeft Sanex in samenwerking met dermatologen een unieke lijn ontwikkeld die een complete oplossing biedt voor de drie vaak voorkomende huidtypes en de daarbij horende problemen succesvol bestrijdt: Sanex Advanced. De productlijn bestaat uit douchegels, deodoranten, bodylotions en handcrèmes.

Gecombineerd gebruik zorgt voor het beste resultaat.

  • Hydrate 24H

Een zeer droge of uitgedroogde huid wijst op een tekort aan vocht, mogelijk veroorzaakt door extreme temperaturen, sterke zeep, wol en/of langdurig heet douchen en komt veel voor bij een ouder wordende huid. Hydrate 24H voor een 24-uurs diepe hydratatie, bestrijdt ernstige huiduitdroging en vermindert huidschilfers.

  • AtopiCare

Voor de extra droge, reactieve en atopische huid is er AtopiCare. Deze huid is extra gevoelig voor vervuilde lucht, (verkeerde) wasmiddelen of langdurige blootstelling aan de zon en reageert daarop met symptomen als roodheid, irritatie, droogheid en jeuk. AtopiCare kalmeert irritaties, verzacht hypergevoeligheid en bestrijdt een extreme huiduitdroging.

  • DermoRepair

Een droge huid met kleine beschadigingen heeft vaak een lage pH-waarde. Dit kan komen door overmatige ontharing, een overvloed aan UV-straling, zeewater, luchtvervuiling en psychologische factoren zoals stress. DermoRepair brengt de natuurlijke pH-waarde in balans en herstelt het hydratatieniveau.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op sanexadvanced.nl