Interview Dear Good Morning

Wie zitten er eigenlijk achter onze favoriete healthblogs? Deze week een interview met Lienke, brein achter Dear Good Morning, nu op Happy in Shape.

Interview Dear Good Morning

Wie zitten er eigenlijk achter onze favoriete healthblogs? En wat eten die bloggers zelf? Happy in Shape zoekt het uit! Elke twee weken een interview met een succesvolle blogger en een week later vind je van diezelfde blogger een handig eetdagboekje voor de komende week. Deze week een interview met Lienke (24). Brein achter Dear Good Morning.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

“Ik merkte dat mijn ochtendenthousiasme ervoor zorgde dat andere mensen ook gingen genieten van hun ochtend. Ik wilde dus iets maken waarin ik mijn enthousiasme kon vastleggen en overbrengen. Toen ben ik gaan bloggen om mensen. Ik blog nu anderhalf jaar en heb inmiddels 32.000 volgers op Instagram en maandelijks 45.000 views op mijn website. Dit groeit nog steeds elke maand.

Ik denk dat ik mijn succes te danken heb aan het feit dat ik altijd mezelf blijf en eerlijk ben over mijn doelen. Ik ben ook maar gewoon een meisje, net als mijn bezoekers.”

Geef een vrouw weinig te eten en de emoties vliegen om de 20 seconden van hier tot Tokyo But guys, I DID IT! Ik was er klaar voor. M'n laatste krachttraining voorafgaand m'n wedstrijd. Tot aan zondag geen krachttraining meer. Dit is z├▓ onwerkelijk. Ik stond te stuiteren in de gym van enthousiasme en energie Ik was ineens 1,5 uur bezig en mijn tranen van energie werden ook tranen van vermoeidheid, verdriet, trillend lichaampje en het besef dat m'n traject bijna voorbij is. Wat heb ik zin om volgende week weer door te gaan met m'n 7u-tjes. Trainen zoals ik deed toen ik nog geen bikini fitness deed. T heeft m'n enthousiasme voor krachtsport alleen maar vergroot. Maar voor nu; focus op de wedstrijd. Ik liep als een verwaarloosde trillend rietje de gym uit; I freaking did it ?? Man, wat kan ons lichaam veel hebben zeg.. Wat een respect moeten wij hebben voor t menselijk lichaam. Okeeee ik sla door. Ik ga m'n bakkie eten

Een foto die is geplaatst door Lienke (@deargoodmorning) op

Hoe belangrijk is gezond eten en sporten voor jou?

“Gezond eten en sporten is voor mij heel belangrijk. Het is mijn passie, mijn hobby. Ik voel me er fit en energiek door. Daarom vind het ook leuk mezelf uit te dagen in trainingen, om nieuwe doelen voor mezelf te stellen en altijd het uiterste van mezelf te vragen.”

Hoe vaak sport je zelf?

Wat is het doel van je blog?

“Het doel van mijn blog is om mensen enthousiast te maken om meer productief te zijn op de vroege morgen. Door vroeger op te staan kun je meer uit je dag halen. Zo kun je doelen halen, omdat je meer tijd voor jezelf creëert. Daarom train ik elke morgen om 07:00 uur. Een goede ochtend geeft je een productieve dag. Haal daarom alles eruit!”

Krijg je ook wel eens negatieve reacties?

“Eigenlijk krijg ik vrij weinig negatieve reacties omdat ik zo open en eerlijk ben op social media. Natuurlijk, er zijn altijd mensen die zeggen dat ik doorsla in sport en/of voeding. Maar als jij een passie hebt, wil je dat toch ook elke dag doen? Daarom trek ik me niets aan van zulke reacties. Ik besteed daar weinig aandacht aan.”

Wat vind je van een eetdagboekje?

“Ik wil geen eetdagboekje houden.  Wat je moet eten en hoeveel is enorm verschillend per persoon; ieder mens is anders en heeft behoefte aan andere voeding. Ik wil niet dat mensen klakkeloos overnemen wat ik eet. Daarom ga ik niet bijhouden wat ik eet en hoeveel.”