Tips om meer water te drinken

Tips om meer water te drinken. Dat water drinken goed is voor je lichaam weten we allemaal. Maar toch is het moeilijk om aan die 1,5 liter per dag te

Tips om meer water te drinken

Tips om meer water te drinken. Dat water drinken erg goed is voor je lichaam weten we allemaal. Maar toch is het soms moeilijk om aan die 1,5 liter per dag te komen. Geloof ons: wij hebben er ook moeite mee. Maar met onderstaande tips zou het toch makkelijker moeten gaan. Succes!

Neem altijd een fles water mee

Naar je werk of school. Of zet een kan neer op je bureau. Als je water bij de hand hebt, zal je sneller drinken dan als je de hele tijd heen en weer moet lopen naar de kraan. Uiteraard moet je dan wel je fles of kan gaan vullen als die leeg is, maar dan heb je toch nog een beetje lichaamsbeweging.

Voeg fruit aan je water toe

Vul een kan met water en schijfjes citroen of limoen. Of probeer het eens met aardbeien. Muntblaadjes doen het ook altijd goed. Het ziet er mooi uit en het geeft toch iets meer smaak aan je drankje.

Wissel af met thee

Nu de dagen weer kouder worden, wordt het iets lastiger om 1,5 liter koud water te drinken. Een warm kopje thee is daarom een fijne afwisseling. Als je helemaal gezond wil doen, kies dan voor groene of verse munt thee.