Een celebrity body; is het mogelijk of niet?

Een celebrity body, is het mogelijk of niet?

Een celebrity body; is het mogelijk of niet?

Personal trainer Elske Sorel vertelt over de prachtige lichamen van celebrities: We worden er jaloers mee gemaakt, al die mooie lichamen van de bekende artiesten, acteurs, actrices, zangers en zangeressen. Die vrouwen lijken alweer strak uit het ziekenhuis te lopen als ze net zijn bevallen en ook leeftijd maakt in veel gevallen niet uit. Maar de grote vraag is natuurlijk: is dit realistisch en kunnen wij dit ook behalen?

Een lichaamsbouw kun je niets aan veranderen, dat wil ik even voorop stellen. Het feit dat acteurs en actrices er vaak goed uit zien, is omdat ze hier ook een beetje op geselecteerd zijn natuurlijk. Gezegend zijn met een mooi uiterlijk van jezelf, daar heb je niets voor hoeven doen en mag je alleen maar geprezen mee zijn!

Het trainen van je lichaam om er het maximale uit te halen, dat kan wél iedereen doen! Alleen zijn er een aantal zaken waar onze celebs voordeel mee hebben:

- Er worden vaak doelen gesteld ten behoeve van een foto shoot, reclame klus, film of video clip. Ze moeten een lichaam creëren om hun opdracht te kunnen voltooien.- Bijna alle celebs trainen met een Personal Trainer. Dit zo’n 4 a 5 keer per week. Dit kost een hoop geld, dus daarom niet voor iedereen weg gelegd in onze dagelijkse samenleving.- Er wordt vaker aan het lichaam geklust door plastische chirurgie. Veel borstvergrotingen, veel bil implantaten, vet laten weg nemen en nog vele andere gekke ingrepen. Ook dit kost een hoop geld en is dus niet voor iedereen realistisch.- Er wordt vaak met dieëten gestunt. Dit geeft vaak snel het resultaat dat de celebs willen voor een opdracht, maar is vaak niet voor altijd vol te houden.

Ook vandaag de dag hebben onze sterren steeds meer in de gaten dat gezond leven belangrijk is. Hier onder een aantal leuke weetjes betreft hun lifestyle!

De meest populaire sporten die celebs uitvoeren:- Krachttraining- Kickboksen- Pilates- Rennen- Yoga

De voedingstips waar de celebs zich aan houden:- Weinig koolhydraten- Vaak vegetarisch- Kleine porties (soms niet meer dan 1600 calorieën per dag) 5x per dag- Weinig alcohol- Geen suiker

De rare trucjes, dieëten en tips die celebs soms gebruiken:- Drinken van pure appelcider om vet in de darm weg te spoelen.- Raw Food dieet, eten rauw eten of niet warmer dan 40 graden verwarmen.- South Beach Diet, een 3-stappen plan dat slechte vetten en koolhydraten vervangt voor goede varianten.- De kuur “Master Cleanse”, hierbij worden toxines en andere schadelijke stoffen uit het lichaam gespoeld.- Warm water drinken in plaats van koud water.  Warm water geeft een voller gevoel, dus minder trek.- Het nemen van een ijsbad, je lichaam koelt zo af, dat het lichaam daarna weer heel hard moet werken om warm te worden.- Het nemen van alleen maar paarse voeding zoals bessen, rode druiven, bieten, want dit zou je huid en lichaam verjongen.

Al deze tips zijn niet aan te raden haha, maar grappig om te zien wat de Hollywood sterren er voor over hebben om er goed uit te zien!

Al met al lieve mensen, qua geld en tijd, is niet alles even realistisch voor ons om te bereiken, maar dat neemt niet uit de weg dat je met je eigen discipline heel ver kunt komen! 4 a 5 keer per week trainen kun je zelf in de sportschool en buiten rennen. Geen tijd? Eerder je bed uit en ren een rondje, geeft je super veel energie aan het begin van je dag. Eten kan gezonder en alcohol en suiker kun je laten staan. Dit kun je allemaal zelf regelen!

En laat je vooral niet gek maken door de bodies van de celebs, want over de Photoshop acties hebben we het nog niet eens gehad ?

Liefs Elske

 www.jonetsu.nl

Bron beeld: Instagram