Bo's Breakfast Jar

Nog niet ontbeten? Maak een van Bo's breakfast jars!

Bo's Breakfast Jar

Onze foodblogger Bo blogt onder www.beaufood.nl en maakt iedere week voor Happy in Shape de lekkerste recepten. Vandaag: Bo's breakfast jar met yoghurt, fruit en superfoods.

Breakfast Jars, oftewel ontbijt in een pot, ik houd ervan! Dit is dan ook een echte Beau To Go topper. Het is namelijk heel simpel: stop een paar van je favo ontbijtingrediënten in een pot en tadaaa! Je hebt een handig ontbijtje voor onderweg.

Mijn ontbijtpot komt vaak in drie varianten, namelijk1.Yoghurt of kwark met fruit2.Overnight oats met fruit3.Chiapudding met fruit

Alle soorten maak ik af met verschillende soorten superfoods. Op dit moment ben ik helemaal gek van bijenpollen en cacaonibs! Vandaag deel ik de eerste variant met jullie, de breakfast jar met yoghurt en fruit.

Nodig voor 1 persoon/1 pot:- Yoghurt of kwark zoveel je wilt (ik neem meestal zo’n 200 gr)- 1 peer- 1 el bijenpollen- Snufje kaneel- 1 tl honing- 4 kleine dadels- 1 handje gemengde noten- Een grote glazen pot (ik gebruik lege appelmoes, jam, honingpotten etc)

Zo maak je hetOntpit de dadels, snijd de peer in kleine stukjes en schep alles in een pot. De volgorde kun je afkijken op de foto, maar het is jouw feestje dus doe het zoals jij het wilt!

www.beaufood.nl