Tips van powervrouwen die samen 175 kilo verloren

Tips van de afvallers zelf. Dit zijn de beste tips om af te vallen

Tips van powervrouwen die samen 175 kilo verloren

Wellicht heb je het They Did It-artikel in de eerste editie van Happy in Shape al gelezen. In dit artikel vertellen Mara-Sophie, Daisy, Karin, Daphne en Petra over hun gewichtsverlies. Omdat we zo trots zijn op deze powervrouwen willen we onze online lezers de beste tips niet onthouden. Want de grote vraag blijft natuurlijk, hoe hebben ze dit gedaan?

Mara-Sophie, verloor maarliefst 40 kilo door anders te gaan eten. Ze at veel kip, vlees, vis, eieren en kwark. Daarbij veel groenten, bruine rijst, quinoa, noten, boekweit en fruit.

Daisy verloor 43 kilo door het dieet Weight Watchers Online. Haar moeilijke momenten? ’s Avonds op de bank en op verjaardagen, om niet te gaan snaaien zorgde Daisy ervoor dat ze altijd een gezonde snack binnen handbereik had.

Karin verloor 39 kilo door het Cambridge Weight Plan. Dat was lastig want er waren dagen dat ze maar vijfhonderd calorieën binnenkreeg, maar het eindresultaat is fantastisch: Karin voelt zich jonger, fitter, mooier, vrouwelijker en sterker.

Daphne verloor 27 kilo door de methode van Mieke Kosters. Haar stok achter de deur? Uit het vakje ‘overgewicht’ raken. Ook zij vond de verleidingen op feestjes en verjaardagen het grootst en nam dan een half taartje in plaats van een heel.

Petra verloor 26 kilo door de goede begeleiding bij haar sportschool. Naast een aangepast voedingsplan kreeg zij ook eiwitsupplementen. Haar tip? Heel veel water drinken, dat is niet alleen goed voor gewichtsverlies maar ook voor je huid.

Lees het hele artikel in Happy in Shape editie 1 die nu in de winkels ligt.Ben je ook veel afgevallen en ben je daar trots op? Mail naar happyinshape@sanoma.com en maak kans op een make-over van Leco en zijn team!