Het grote zelfliefde-nummer ligt in de winkels

Yes!

Nieuwe Happy In Shape

De nieuwe, extra dikke, Happy in Shape is uit en staat volledig in het teken van body positive-activisme en self love. 

Cover

Niemand minder dan food-goeroe Rens Kroes siert deze editie de cover. In het interview op pag. 14 deelt ze haar visie op zelfliefde en body positivity: 'Ik focus mij op een happy leven, niet een perfect lijf.' 

Body positivity 

Tevreden zijn over én met je lichaam is heel belangrijk, maar niet altijd even makkelijk, ook niet in Hollywood. Op pag. 40 delen diverse celebrities aan welke bizarre lichaamseisen ze moeten voldoen om kans te maken op roem en succes... Andere artikelen in het kader van body positivity: de Metamorfose-rubriek, waarin vijf vrouwen vol trots hun nieuwe lichaam showen, als resultaat op een intensieve periode afvallen. Ook fijn is het artikel op pag. 34, waarin we tips geven hoe je kunt omgaan met negatieve meningen van anderen, leert los te laten én uit je comfortzone te stappen. 

En meer...

Maar het nummer is veel meer dan alleen een ode aan body positivity en zelfliefde. Zo lees je, zoals je van ons bent gewend, ook weer heerlijke reisverhalen naar Texas, Thailand en Duitsland, hebben we fijne gerechten (mét suiker!) uit het kookboek van Ellen van Duijn (Made by Ellen) verzameld én lees je alle ins en outs over het veelbesproken keto-dieet. 


Celebrities
  • Happy In Shape