What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Dyson Corrale stijltang verkrijgbaar in nieuwe kleuren fuschia en koper

De Dyson Corrale stijltang is nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: mat fuschia en strak koper. Door Dyson’s gepatenteerde flexibele koperen platen is er meer controle over het haar waardoor de stijltang minder afhankelijk is van hitte. Door de flexibele koperen platen worden de haren als het ware ‘gevangen’, waardoor er geen haren uitsteken en de lok van het begin tot het einde de gladde vorm of krul krijgt – zonder dat je dit hoeft te herhalen. Hierdoor is er minder hitte nodig waardoor je kan stylen op lagere temperaturen. De Dyson Corrale-stijltang wordt volledig opgeladen in slechts 70 minuten en biedt tot 30 minuten snoerloos styen, waar je ook bent. Je koopt deze nieuwe pareltjes hier.

Steve Madden lanceert Inclusive Collection – voor iedereen met maat 42-45

Steve Madden omarmt diversiteit en inclusiviteit. Het label is er voor alle mensen ongeacht diens achtergrond, etniciteit, geslacht, levensstijl of geloofssysteem. Steve Madden gelooft dat iedereen het recht heeft om je mooie zelf te kunnen uiten en daarom lanceert het merk de Inclusive Collection, een gloednieuwe collectie, in maat 42-45, die inclusiviteit en acceptatie schreeuwt. Een groep sterke, opvallende mensen werd aangewezen als ambassadors voor deze Inclusive Collection: Sunny Jansen, Serghinio, Janey Jacké, The countess, Jessie Maya, Thomas Drinkenburg en Denise Speelman. De collectie, stuk voor stuk styles uit de bestaande collecties, varieert van hoge laarzen zoals de MAGNIFICO Boot Black, tot de dramatische MARCIANA: glitters, lak, platform en een torenhoge hak. Ook is de Steve Madden klassieker DAISIE in de Inclusive Collection opgenomen. Je shopt de collectie hier.

CYBEX Sport slaat handen ineen met PUMA

Actieve ouders met een krappe agenda: say no more. CYBEX lanceert samen met PUMA een nieuwe colorway binnen de Sport Collectie, zodat je nu in true style met je kind kunt sporten wanneer het jou uitkomt. De state-of-the-art ZENO en AVI hebben een gloednieuw uiterlijk: all black met zilveren en felle PUMA-rode details. Een sleek en sportieve uitstraling, de perfecte fit voor een hardloper. De kinderwagens zijn voorzien van reflecterende elementen op strategische plekken, zodat je op elk moment van de dag optimaal zichtbaar bent. CYBEX Sport x PUMA is speciaal ontworpen om moderne ouders te empoweren een gezonde levensstijl na te streven en tegelijkertijd met hun kindje van de frisse buitenlucht te genieten. Je shopt de te gekke sportwagens hier.

Duurzaam chocolademerk Lovechock lanceert winter limited editions

Lovechock lanceert ook dit jaar weer twee bijzondere Winter Limited Editions: Almond Crunch & Cinnamon brengt de overheerlijke smaak van een kerstmarkt met zich mee en Winter Spice & Mandarin is de perfecte combinatie om jou in gedachten te laten genieten van de warme zomerzon. Daarnaast lanceert het merk ook de ‘Lovechock Real Chocolate Experience For All Your Senses’. Deze prachtige limited edition multipack bevat drie van de meest geliefde Lovechock repen en een makkelijk te volgen proefgids op een kaartje. Via de QR-code kan je ook een audioversie van rond de 10 minuten volgen. Leuk om te doen als kleine mindfulness oefening thuis! Je koopt ze hier.

Maak kennis met de nieuwe collectie van [comfort zone]: Sublime Skin

Sublime Skin bestrijdt celveroudering effectief met behulp van dagelijkse, intensieve verzorging in combinatie met innovatieve professionele behandelingen. Deze oplossing voor een natuurlijk filler effect (lees: een volle en stevige huid met minder rimpels) is niet alleen klinisch bewezen zeer effectief, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam.

Onze formules bevatten namelijk hoge concentraties ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten geen siliconen, dierlijke extracten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. `De nieuwe Sublime Skin formules bevatten ook geen ethoxylaten (PEGs), acrylaten en EDTA. Je shopt de collectie hier.

Biovecci introduceert compleet assortiment van 16 vleesvervangers

Lekker, biologisch en duurzaam. Dat zijn de vleesvervangers van het nieuwe merk Biovecci die verkrijgbaar zijn bij Ekoplaza en Marqt. Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt, maar vaak ontbreekt het aan smaak en ingrediënten van goede herkomst. Biovecci brengt daar verandering in. Alle nieuwe producten zijn namelijk 100% biologisch (en dat is uniek in het vleesvervangerschap!) en worden geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit Europa.

Lonely Planets Best in Travel-bestemmingen voor 2022 onthuld

De reisexperts van Lonely Planet hebben vandaag hun top 10 van landen, steden, en regio’s om aankomend jaar te bezoeken gepresenteerd in de nieuwste uitgave van Lonely Planet’s Best in Travel 2022. Deze editie focust nadrukkelijk op de beste duurzame reiservaringen, zodat de reiziger gegarandeerd een positieve impact zal hebben, waar deze ook naartoe gaat. Een van 's werelds kleinste landen, de afgelegen en eigenzinnige Cookeilanden, heeft de felbegeerde eer het beste land te zijn om in 2022 te bezoeken, met Noorwegen op de tweede plaats en Mauritius op de derde. Je bekijkt de volledige lijst hier.

The Good Roll lanceert limited edition toiletrollen van Pim & Pom

Wist je dat veel kinderen last hebben van angst voor naar het toilet gaan? Ze zijn bijvoorbeeld bang om in de wc te vallen of hun drol kwijt te raken. Dit kan soms voor grote problemen zorgen, waarbij kinderen tot wel 6,5 uur hun boodschap binnenhouden.
Om deze kinderen (en hun ouders) een handje te helpen, lanceert The Good Roll de allerleukste toiletrollen met de avonturen van de katjes Pim & Pom, met illustraties van Fiep Westendorp. Elk avontuur bedenk je samen met je kind, of je scant de QR-code en leest het spannende Pim & Pom-verhaal, geschreven door Mies Bouhuys, vanaf je mobiel of tablet. De wikkels zijn ook als kleurplaat te gebruiken, een leuke beloning na een toiletbezoek. Dubbel zoveel plezier!

Hands Off My Chocolate schudt bite-size schap op met vegan Bites

Goed nieuws voor iedereen die graag voor een plantaardig alternatief kiest: Hands Off My Chocolate introduceert vegan Bites in drie smaken: Peanut, Crispy en Popcorn, en voegt hiermee plantaardige opties toe aan het bite-size schap! De chocolade van de vegan Bites is op basis van rijstmelk. Verder zijn ze palmolievrij en gemaakt van eerlijke chocolade met 100% natuurlijke ingrediënten. De vegan Bites zijn o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn en hier via de website van Hands Off My Chocolate.

Laatste nieuws