What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Hét middel tegen maskne: BeYOUty Serum van hannah

Met het BeYOUty Serum lanceert hannah dé oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid door onder andere het dragen van mondkapjes te verminderen én zelfs te voorkomen! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint. Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Je koopt 'em hier.

Reebok introduceert Summer Retreat collectie

De Summer Retreat collectie is ontworpen met een mix van lichte en gestructureerde stoffen voor een comfortabele, luchtige fit. De zachtgele, rode en natuurlijke bruine kleuren gebruikt in de collectie, doen denken aan warme stranddagen en zorgen voor een fel maar makkelijk te combineren kleurenpallet. Spontane uitjes? Een relaxte staycation? De Summer Retreat collectie is overal voor in. De hele collectie zie je hier.

The Hoxton lanceert een reeks samengestelde camperervaringen voor een zomer vol avonturen

Roadtrip iemand? Boek dan de vierdaagse reis in een VW T6- busje van The Hoxton! Van de dagplanning tot de route en de campings waar je verblijft, The Hoxton heeft alles geregeld. Elk busje zal alle Hoxton-details bevatten, inclusief Roberts-radio's en Blank-toiletartikelen om te gebruiken en te bewaren, Hoxton-beddengoed en -handdoeken en Origin-koffie voor luie ochtenden in het busje. Maar ook een draagbare barbecue, fietsen, kampeerstoelen, snacks en een goed gevulde koelkast met gratis bier, wijn en frisdrank. Je slaapt drie nachten in je eigen camper en één laatste nacht in The Hoxton, Amsterdam. Liever naar het buitenland? Je kunt ook kiezen voor een reis door het wijnland van Californië, het prachtige Normandië of de schilderachtige zuidoostkust van het VK. Je kunt hier boeken.

Starbucks maakt je klaar voor de zomer met de Insta-perfect Pink Coconut Refresha

De zomer kan dit jaar niet vroeg genoeg beginnen bij Starbucks. De aankomende warmere dagen en geopende terrassen roepen dan ook om wat welverdiende verkoeling. Dit jaar viert Starbucks de start van de zomer met de komst van nieuwe dranksoorten, waaronder de langverwachte Pink Coconut Refresha. Dit roze drankje stond al een tijdje op het wensenlijstje van Starbucks fans en is nu eindelijk officieel verkrijgbaar bij alle Starbucks locaties in Nederland. De Pink Coconut Refresha is een ware hype op social media met fans over hele wereld die foto’s delen, en zeg nou zelf: dit roze drankje past perfect in je Instagram-feed.

Maak kennis met Fat Forest: goed voor je huid en goed voor het regenwoud

De skincare-industrie veranderen met een duurzaam alternatief én de ontbossing stoppen, dat is wat Fat Forest wil. Daarom gebruikt het nieuwe huidverzorgingsmerk alleen maar pure ingrediënten uit het regenwoud, waar geen spoortje palmolie in zit. De hero? De illipe-noot; deze groeit gewoon in het wild in Indonesisch Borneo. De lokale bevolking raapt de noten, verdienen hier geld mee en hoeven hun land niet te verkopen voor (palmolie) plantages. Zo kunnen ze het bos in stand houden. Het resultaat? Een lekkere skinbar en bodycrème die ontbossing tegengaan en je huid zacht maken. De skinbar heeft een lekkere gembergeur en de bodycrème een subtiele citrusgeur. De producten van Fat Forest zijn dierproefvrij, palmolievrij en bevatten geen microplastics. Meer info vind je hier.

https://youtube.com/watch?v=Tlt7e0IOzOQ

ASICS lanceert nieuwste schoen van iconische serie: GEL-CUMULUS 23

ASICS Europe introduceert de GEL-CUMULUS 23 – de nieuwste update in de iconische GEL-CUMULUS-schoenenserie. De nieuwste toevoeging aan de serie is speciaal ontworpen om een nog soepelere en meer gedempte run te bieden. Belangrijkste kenmerken zijn onder meer een lichtgewicht FLYTEFOAM-tussenzool en 3D SPACE CONSTRUCTION-technologie onder de voet voor extra ondersteuning. Je koopt 'em hier.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent The Grand Beach

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van 'The Grand Beach'. Het luxehotel tovert de historische binnenplaats om tot een heus zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas. Deze editie staat in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor van opgewekte kleuren. Gasten genieten op het stadsstrand van elegante wijnen, frisse cocktails en gerechten binnen het Caribisch thema. Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings. Het volledige programma zie je hier.

Laatste nieuws