What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

MARTINI® en Sergio Herman landeren ready-to-serve cocktail Spritzante

Spritzante is een bruisende cocktail geboren vanuit een unieke samenwerking tussen Martine en Sergio Herman, sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken. Deze creatie is een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren. Martini Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Met Spritzante bieden MARTINI en Sergio Herman een heerlijke cocktail, ready-to-serve en perfect om te schenken tijdens de feestdagen voor een gezellig aperitief met familie en vrienden. De cocktail is exclusief en in een gelimiteerde oplage hier online of in de winkel te koop bij Jumbo.

Je knappe, duurzame én betrouwbare sportbuddy: De Domyos Woodbike

Het is een trouw sportmaatje, motivator én een knappe verschijning in je woonkamer: De Domyos Woodbike die door Decathlon is ontwikkeld. Niet slecht om in huid te hebben, nu thuiswerken weer de norm is. Zo'n hometrainer is ideaal voor tussen het werken door of zelfs tijdens het werken. Je kunt namelijk je laptop of boek er ook op leggen en zo kun je ongestoord doorwerken terwijl je ook nog de nodige beweging krijgt. Ook niet onbelangrijk: de sportretailer zorgt ervoor dat er 10 bomen worden geplant voor elke boom die gebruikt wordt om een Domyos Woodbike te maken. Normaal gesproken kost de woodbike €349,99, maar tot eind december is de woodbike te verkrijgen met 20% korting. Score! Je koopt 'em hier.

JD Sports opent tweede Flagship Store in Amsterdam

JD Sports heeft de deuren van de nieuwe Flagship Store op de Kalverstraat 99 in Amsterdam geopend. Het is een shopping walhalla van twee dedicated verdiepingen op maar liefst 736 m2. De nieuwe Flagship Store biedt premium footwear, kleding en accessoires. Binnen deze categorieën zijn verschillende items te ontdekken die enkel bij JD Sports te verkrijgen zijn, te verstaan als “JD Exclusives”. Naast de brede selectie van topmerken en iconische producten biedt de winkel ook “Only at JD” drops, gecreëerd in samenwerking met enkele van de meest gewilde brands in sports- en streetwear. Een toevoeging aan de winkelervaring zijn de touchscreen kiosken waarmee klanten door de collecties kunnen scrollen, producten kunnen bestellen die thuisbezorgd worden of in de winkel af te halen zijn. Alvast even spieken naar de collectie? Dat kan hier.

Treatwell presenteert de Nederlandse Top Rated salons van 2021

Het kiezen van een salon voor je haar- en schoonheidsbehandelingen kan een onmogelijke opgave zijn. Maar met de bekendmaking van jaarlijkse Top Rated lijst van Treatwell, wordt het ontdekken van de beste salons in je eigen buurt eenvoudiger dan ooit. Treatwell stelt jaarlijks een lijst samen van hun Top Rated salons op basis van de 5-sterren beoordelingen die ze het afgelopen jaar van hun klanten hebben gekregen. Niet alleen maakt dit het vinden van de meest geliefde salons op hun boekingsplatform nog gemakkelijker, maar het bekroont hiermee ook de salons die ernaar streven om hun klanten een fantastische ervaring te bieden. Je vindt de lijst vind via de www.treatwell.nl filter Top Rated Salons.

Mindspace: de meest inspirerende flexplek om aan het werk te gaan

Nu thuiswerken weer de norm is, kun je daar flink van balen. Want je woonkamer is wellicht niet de meest inspirerende plek. Een flexplek is dan de perfecte oplossing, want je kunt toch lekker de deur uit en onder de mensen zijn. Mindspace biedt prachtig ontworpen boetiekflexruimtes die zo zijn ingericht om het creatieve proces te stimuleren. Ook worden er verschillende yoga- en pilateslessen aangeboden, zodat je ruimte kunt maken voor nieuwe ideeën. Verder zijn er zijn altijd inspirerende mensen in de buurt en is Mindspace servicegericht: ze nemen de praktische zaken voor huurders uit handen, zodat je laptop het enige is waar je aan moet denken. Wij zeggen: doen! Hier zie je waar de locaties zitten.

WISHFUL lanceert Rose Quartz Lift & Glow Peel-Off Mask

Na de lancering van Huda Beauty Rose Quartz collectie, lanceert WISHFUL een extra toevoeging aan de productlijn: Rose Quartz Lift & Glow Peel-Off Mask. Dit product is ontwikkeld, net zoals alle andere producten uit de Rose Quartz collectie, met de zachte en vredige energie van het natuurlijke kristal. De luxueuze gelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en droogt na 20 minuten. Daarna kan je het afpellen terwijl het poriën ontstopt en hierna onthuld het een stralend en babyzachte huid. Het resultaat? Een rustigere, heldere en evenwichtigere huid. Je shopt 'em hier.

De 44ste editie van Lekker500 ligt in de winkel!

Dé restaurantgids van Nederland waar culi-liefhebbers elk jaar reikhalzend naar uitkijken is terug. Een dikke editie met de 500 beste restaurants, van bistro tot sterrenzaak. Boordevol inspirerende interviews en heerlijke recepten. Je bestelt 'em hier.

Creëer perfecte wimpers met de DEEP MATTER Bold Volume Mascara van MÁDARA

De award-winning MÁDARA makeup serie is uitgebreid met een nieuw iconisch beautyproduct: DEEP MATTER Bold Volume Mascara. Dit langverwachte product combineert een volumineus en verlengend effect met verzorgende eigenschappen. Dankzij MÁDARA’S skin- en hair care expertise is deze formule rijk geformuleerd met verzorgende en voedende ingrediënten die de wimpers sterk en veerkrachtig maken en houden. En zonder acrylaten, parabenen, ftalaten, sulfaten, petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en andere dubieuze ingrediënten. Je shopt 'em hier.

Ieder week lees je op Happy in Shape in de What's New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws