What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

nieuwtjes

Cologne List keurt 13 supplementen van Sunday Natural goed

Het toonaangevende initiatief Cologne List test voedingssupplementen en sportvoeding op dopingrisico’s en heeft onlangs 13 producten van het merk Sunday Natural goedgekeurd. Dit betekent dat je deze supplementen kunt gebruiken zonder dat ze je sportprestaties beïnvloeden, terwijl ze wel de nodige ondersteuning aan je lichaam en sportieve levensstijl bieden.

Waarom is dit belangrijk? Voor zowel professionele sporters als amateurs kunnen supplementen een waardevolle aanvulling zijn. Je wilt echter alleen supplementen nemen die goed zijn voor je lichaam. De Cologne List biedt de zekerheid dat de producten veilig zijn en dat je ze met een gerust hart kunt gebruiken.

In totaal heeft Sunday Natural maar liefst 50 producten laten testen die ondersteuning kunnen bieden voor sporters, waarvan 13 recentelijk zijn goedgekeurd. Enkele voorbeelden van de goedgekeurde supplementen zijn Selenium, Mito Recovery, L-Glutamine Poeder en Magnesium Complex. Je bestelt de producten van Sunday Natural hier! Nieuwsgierig geworden welke producten er allemaal op de Cologne List staan? De lijst kun je hier bekijken!

Ontdek de hoogwaardige en innovatieve pannen van HexClad

Sta je graag in de keuken en hecht je veel waarde aan hoogwaardig kookgerei? Dan zijn de pannen en het kookgerei van HexClad iets voor jou! Dankzij zijn gepatenteerde hybride technologie, de unieke combinatie van roestvrij staal en een antiaanbaklaag zónder teflon, zijn deze pannen een echte musthave voor zowel thuischefs als professionals.

Sterrenchefs, Gordon Ramsay en koks in Michelinsterrenrestaurants zweren bij de duurzame pannen die je kookervaring naar een hoger niveau tillen. Deze krasbestendige pannen hebben twee lagen roestvrij staal en een kern van aluminium. Het roestvrij staal maakt de pan stevig en bestand tegen hoge temperaturen, en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Het antiaanbakoppervlak is samengesteld uit keramiek en titanium, waardoor je weinig olie nodig hebt, voedsel niet aan de pan blijft kleven, en de pannen eenvoudig schoon te maken zijn. Dankzij de ruime collectie is er voor ieders wensen een passende pan, die je eenvoudig als set of los kunt bestellen op de website van HexClad. Een kind kan de was doen!

Shokz lanceert de gloednieuwe OpenRun Pro 2 open-ear koptelefoon

Zin om je luisterervaring tijdens het buitensporten naar een hoger niveau te tillen? De nieuwe OpenRun Pro 2 open-ear koptelefoon maakt het mogelijk! Na het succes van de OpenRun en OpenRun Pro lanceert Shokz nu de OpenRun Pro 2, de ultieme open-ear luisterervaring, gemaakt van ultralicht maar sterk materiaal. Het nieuwe ontwerp is speciaal gemaakt om te zorgen dat je vergeet dat je een koptelefoon draagt, terwijl je geniet van je favoriete muziek, podcasts of audioboeken en toch in contact blijft met je omgeving.

Wat de OpenRun Pro 2 onderscheidt van eerdere modellen is de verbeterde geluidskwaliteit. Dankzij de DualPitch™-technologie combineert deze koptelefoon botgeleiding en luchtgeleiding voor een geweldige geluidsbeleving. De botgeleiding-luidsprekers zorgen ervoor dat je de midden- en hoge tonen heel helder hoort, terwijl de luchtgeleiding-luidsprekers de lage tonen diep en krachtig maken.

De OpenRun Pro 2 is verkrijgbaar in zwart en oranje en komt in twee maten, zodat hij voor iedereen goed past en comfortabel is. Je kunt tot wel twaalf uur muziek luisteren zonder dat de koptelefoon zwaarder wordt. Met de waterdichte USB-C-poort laad je de koptelefoon in slechts 5 minuten op voor 2,5 uur extra luistertijd, zodat je snel weer verder kunt. Voor €199,99 kun je de OpenRun Pro 2 aanschaffen via de website van Shokz!

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Lifestyle
  • Shokz, Sunday Natural, HexClad