Oh my: de AirPod-hoesjes van Ideal of Sweden liggen nu bij de Action voor een derde van de prijs

Listen up! Ben jij fan van de stijlvolle AirPod-hoesjes van Ideal of Sweden, maar vind je ze te duur? Dan hebben we goed nieuws voor je! De prachtige exemplaren, die normaal rond de €29,99 kosten, liggen nu bij de Action voor slechts €2,49. 

AirPods

AirPod-hoesjes van Ideal of Sweden

De AirPod-hoesjes van Ideal of Sweden zijn bijzonder in trek vanwege hun stijlvolle en trendy ontwerpen, die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en patronen – van luxe marmer tot levendige printjes. Gemaakt van hoogwaardige materialen, beschermen ze niet alleen tegen krassen en stoten, maar zijn ze ook super lichtgewicht. Bovendien heeft Ideal of Sweden aandacht voor duurzaamheid, met milieuvriendelijke materialen, en biedt het bijpassende accessoires voor een complete look. Denk aan telefoonhoesjes, telefoonkoortjes en pasjeshouders.

Action

De Action staat bekend om zijn geweldige deals, en deze aanbieding is er zeker eentje om niet te missen. Normaal betaal je voor de AirPod-hoesjes op de website van Ideal of Sweden zo'n €29,99, wat best prijzig kan zijn voor sommigen. Maar nu kun je deze toppers bij de Action kopen voor slechts €2,49! Dat betekent dat je voortaan je oortjes veilig én stijlvol meeneemt naar de sportschool, zonder je portemonnee te veel te belasten.

Het allerleukste? Ze verkopen niet één model, maar 18 verschillende prints! Hieronder een greep uit onze favorieten:

Wees er snel bij

Zoals met alle goede deals bij de Action geldt ook hier: op is op. Dus als je fan bent van AirPod-hoesjes van Ideal of Sweden (of je wil ze eindelijk eens proberen voor een betaalbare prijs), is dit je kans! Let wel: ze zijn niet online verkrijgbaar en liggen niet standaard in elk Action-filiaal. Rennen!

Lifestyle
  • Action, Ideal of Sweden
  • Adobe Stock, Action