What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die je absoluut niet wilt missen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; je leest het hier!

nieuwtjes

Duurzaam tassenmerk The Manda lanceert tas gemaakt van appelafval

Gerecyclede materialen worden gelukkig steeds vaker gebruikt in de modewereld, maar bij The Manda hebben ze een bijzonder unieke manier gevonden om tassen te produceren. De recent gelanceerde Halfmoon Bag is gemaakt van UPPEAL™, een innovatief vegan alternatief voor leer, ontwikkeld uit restproducten van de appelindustrie in Noord-Italië. Dit diervriendelijke materiaal wordt gemaakt van klokhuizen, schillen en het vruchtvlees dat overblijft na de productie van sap en voedsel. Het materiaal is bovendien zacht, flexibel en geschikt voor bedrukking of laserbewerking. Dit maakt het de perfecte keuze voor de tassen van The Manda, die zo future-proof kunnen zijn zonder in te leveren op kwaliteit.

Wil je er modieus bijlopen, maar vind je duurzaamheid steeds belangrijker? Dan is The Manda een merk om in de gaten te houden. Dit tassenmerk is perfect voor de ‘lichtgroene’ consument – iemand die graag duurzaam koopt, maar daar niet volledig op gericht is. De tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, terracotta en vanaf december ook in de trendy kleur bordeaux.

Je draagt deze mooie Halfmoon Bag aan je schouder voor €169 en shopt 'm via de website van The Manda.

Een prachtig sportmerk rijker: female-first running brand Philos

Afgelopen week lanceerde het nieuwe female-first hardloopmerk Philos haar allereerste collectie en opende de deuren van haar gloednieuwe winkel 'Philos Temple of Running' in Amsterdam. Een nieuw merk waar hardloopsters blij mee zullen zijn: geïnspireerd door eeuwenoude hardlooptradities, introduceert Philos een prachtige collectie vol ontwerpen speciaal voor het vrouwelijke lichaam, ontworpen om te vormen, flatteren en presteren. Dat klinkt veelbelovend!

De collectie bestaat uit prachtige, tijdloze items, gemaakt van gerecycled nylon en elastiek. Dankzij de combinatie van geavanceerde technologie en verfijnde esthetiek voorziet Philos Running Armor in alle behoeften van hardlopers. Behalve kleding lanceerde het merk ook de 'Philos Athena' hardloopschoen, geproduceerd in Italië. De schoen heeft klittenband in plaats van veters, waardoor het aan- en uittrekken van de schoen maar een paar seconden tijd in beslag neemt. Bovendien bestaat het bovenwerk uit een mix van natuurlijk en elastisch linnen, perfect voor flexibiliteit en ademend vermogen.

Bezoek de nieuwe winkel aan de Spiegelgracht 21 in Amsterdam, of shop online via de website van Philos.

Stoov introduceert de ‘Stoov Series 2’ collectie

Nu de temperaturen dalen, doen we er alles aan om lekker warm te blijven. Met de warmteproducten van Stoov wordt dat heel eenvoudig, vooral nu de ‘Stoov Series 2’-collectie is gelanceerd. Wat deze lijn onderscheidt van de originele, is de slimme technologie. Dankzij deze innovatie hebben de nieuwe Stoov-producten 60 procent meer verwarmingsoppervlak en gebruiken ze tot 50 procent minder energie, waardoor ze langer warmte afgeven. Je kunt rekenen op meer comfort en flexibiliteit, terwijl je minder energie verbruikt. Naast deze technologische verbeteringen introduceert het merk ook twee nieuwe producten: de Huge Hug en de draagbare Kokoon’s.

Naast de nieuwe slimme technologie is het verfijnde SmartLabel een extra toevoeging. Dit label combineert stof met verborgen technologie, waaronder LED-warmte-indicatoren, en heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp. Met afgeronde hoeken, nieuwe kleuren en een simpelere uitstraling past het in elke stijl en draagt het de herkenbare Stoov-signatuur. De producten van Stoov gaan tot wel 14 uur draadloos mee en halen temperaturen van 58 graden. Heerlijk!

Klaar met koukleumen? Je bestelt de producten van Stoov nu als pre-order via hun website.

Kom alvast in de wintersfeer met de gloednieuwe kerstcollectie van LOBERON

LOBERON introduceert de kerstcollectie van 2024, speciaal ontworpen om ieder huis warm en feestelijk te maken. De collectie is geïnspireerd op de gezellige sfeer van de winter en de magie van de feestdagen.

Denk aan zachte plaids, kussens en dekens in mooie winterkleuren. Daarnaast zijn er stijlvolle serviezen, tafeldecoraties en een breed assortiment kerstversieringen, van klassieke kerstballen tot handgemaakte ornamenten. Natuurlijk mogen ook kaarsen en sfeerverlichting niet ontbreken voor de perfecte feestelijke sfeer.

Je scoort de nieuwe collectie via de website van LOBERON. Leuk om je eigen huis mee in de kerstsfeer te brengen, of cadeau te doen tijdens de feestdagen!

Regelmatig lees je op Happy in Shape in 'What’s New' alle nieuwtjes die je niet wilt missen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen; wij zorgen ervoor dat je op de hoogte bent!

Lifestyle
  • Philos, LOBORON, Stoov, The Manda