Met deze kapsels krijg je de meeste aandacht

Tijd voor een nieuwe hairdo?
kapsel

Vrouwen en hun haren zijn nogal een dingetje. Als het kort is, willen we het weer lang hebben. En als het dan eindelijk weer lang is, besluiten we spontaan om een afspraak bij de kapper te maken. Maar met welke kapsels krijg je nou de meeste aandacht? 

Favorieten

1. Golven

Volgens mannen is het golvende haar van Rosie Huntington-Whitely een topper onder de vrouwenkapsels. Simpel, elegant en natuurlijk.

2. Een hoge paardenstaart

De hoge paardenstaart is een look die ze doet denken aan de middelbare school. Supersimpel en blijft ook nog eens de hele dag goed zitten.

3. Een rommelige knot

Het hoeft allemaal niet zo netjes, soms vinden mannen het ook gewoon leuk als je een rommelig knotje op je hoofd hebt zitten. 

4. Lang, stijl haar

Een scheiding in het midden, even snel een stijltang door je haar heen halen et voilà, meer heb je niet nodig.

5. Een warrige pony

Het moet er niet uitzien of je een klein kind bent, maar als je net zulke bangs als Alexa Chung hebt, dan zit je goed.

6. Een losse vlecht

Een losse vlecht ziet er lekker nonchalant uit. En aangezien de rommelige knot al goed scoorde, doet een losse vlecht ook het werk voor je. 

7. Een messy paardenstaart

Hoewel de strakke paardenstaart ook als één van de favorieten wordt gezien, is het ook aantrekkelijk als je een wat rommeligere paardenstaart hebt. 

8. Vlechten

Een middenscheiding en aan elke kant een lage vlecht; mensen houden vaak van deze look omdat het hun doet denken aan hun schooltijd. Hmm, oké?

9. Een schuine paardenstaart

Het ziet ernaar uit dat iedereen gek is op paardenstaarten. Een schuine, lage paardenstaart scoort daarom ook goed. 

10. Veel volume

Je hoeft niet elke dag in de weer met salt spray en volume mousse, maar naar een feestje vinden mannen het leuk als je uitpakt qua haar.

Of we ons iets van dit lijstje moeten aantrekken? Of course not. Het belangrijkste is dat je voor een kapsel gaat waar jij die dag zin in hebt en die jij mooi vindt staan. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e81b6b8ac86a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });