Dit wil je: exclusieve shopping community met grote kortingen op stijlvolle sportkleding

En we hebben een winactie voor je!

De sportscholen zijn weer open en de zomer staat voor de deur. Des te meer zin jij waarschijnlijk hebt om je weer lekker in het zweet te gaan werken. Als het even kan in een leuke outfit, natuurlijk. Bij de members-only online webshop BestSecret slaag je gegarandeerd en we hebben goed nieuws: via Happy in Shape kun jij één van die exclusieve leden worden.

Exclusieve shopping community

Eerlijk is eerlijk, sporten in een toffe outfit geeft je toch net even wat meer motivatie; of je nou buiten een bootcamples volgt, binnen aan de yoga zit of iedere ochtend een rondje gaat hardlopen. Maar ook als je niet van plan bent de sportschool in te duiken (we don't judge), zijn comfortabele doch stijlvolle kledingstukken nooit overbodig. De lockdown heeft ervoor gezorgd dat de sporty chic trend groter is dan ooit. Tegenwoordig ga je net zo goed in een legging naar de supermarkt of op sportieve sneakers de stad in. En draag je onder je blazer een joggingsbroek of een sportbh op je mom jeans. Tijd om te shoppen dus!

De exclusieve shopping community BestSecret is the place to be. Zeker als je van goede deals houdt. De webshop heeft namelijk meer dan 3000 premium fashion & sportmerken met kortingen tot wel 80%. Van merken als Adidas en Ellese tot Reebok. En items voor iedere sport die je maar kunt bedenken, of het nu fitness, zwemmen, hardlopen, yoga of iets anders is. Extra fijn is dat je de items gratis kunt retouren, dus geen gedoe.

Zo word je lid

Klinkt deze shopwalhalla jou als muziek in de oren? Snappen we. Het is alleen wel zo dat niet iedereen zomaar lid kan worden. Dat kan namelijk alleen via een aanbeveling van een bestaand lid, die een bepaald aantal mensen mag uitnodigen. Wij zijn de beroerdste niet en hebben daarom geregeld dat we een aantal lidmaatschappen van BestSecret weg mogen geven. Je kunt je HIER aanmelden. Wees er wel snel bij, want de plekken zijn beperkt.

Als je eenmaal lid bent, ontvang je voor elke aankoop VIP-punten. Hoe hoger je VIP-status, hoe meer voordelen! Ook kun je BestSecret aanbevelen bij vrienden en familie die via jou weer lid kunnen worden. Jij geniet dan ook van extra's, zoals exclusieve previews, winkeltegoeden, en gratis verzending. Whoohoo!

Winactie

Aangemeld? Dan wil je natuurlijk meteen los met shoppen. Als je voor 20 juli een mailtje stuurt naar [email protected] met als onderwerpregel ‘Happy In Shape winactie’ maak je ook nog eens kans op €50 shoptegoed om meteen te besteden. Doe dit wel met hetzelfde emailadres waarmee je je voor BestSecret hebt geregistreerd. Er worden twee winnaars gekozen die persoonlijk bericht krijgen. Good luck!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret.

Beeld: iStock

Laatste nieuws