Robin Martens open over zwangerschapkilo's: 'Ik ben twintig kilo aangekomen'

Maar ze vindt het helemaal niet erg dat ze is aangekomen.

Robin Martens

Robin Martens is 1 augustus uitgerekend en heeft inmiddels een behoorlijke baby belly. Dat ze tijdens haar zwangerschap is aangekomen, vindt de voormalig GTST-actrice helemaal geen probleem. Robin deelt dan ook met trots een foto van haar veranderende lichaam op Instagram.

Aftellen

Robin bereidt zich de komende weken voor op de laatste loodjes. Zo laat de actrice op Instagram weten dat ze inmiddels bijna 37 weken zwanger is.

Zoals vele vrouwen die in verwachting zijn, is ook Robin wat zwaarder geworden, maar dat is niet iets waar ze mee zit. “Ik ben ongeveer twintig kilo aangekomen”, schrijft de actrice in de caption. “Maar dat vind ik helemaal niet erg. Als onze liefste dochter maar een fijne negen maanden heeft gehad (in mijn buik, red.)”, vervolgt Robin bij een prachtige, sexy foto van haar baby bump.

Dochter

Robin en lover Benjamin onthulden in januari dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. "Ik ben zwanger!!!! Thank God for this miracle", liet de voormalig GTST-actrice op Instagram weten bij een mooie foto samen met haar grote liefde.

Niet veel later maakten ze bekend dat het een meisje wordt en gaven ze een update over de zwangerschap. "De twintig weken echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat", aldus Robin. Eind april maakte de actrice bekend dat ze 1 augustus is uitgerekend. Spannend!

Misschien ook voor jou:
Robin Martens deelt prachtige foto van groeiende babybuik
Celebrities
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram