Dit eet Kim Kardashian op een dag

En dan is heus meer dan een blaadje sla.

Kim Kardashian

Of je nou besluit het als inspiratie te gebruiken, of het gewoon interessant vindt: het blijft leuk om te weten hoe het eetschema van een celeb eruit ziet. En dus doken we in het dagelijkse menu van niemand minder dan Kim Kardashian.

Breakfast

Kim loves een ontbijt met havermout pannenkoeken. De realityster belegt haar pannenkoeken met blauwe bessen om de dag extra gezond te beginnen. Volgens Kims trainer, Melissa Alcantara, heeft ze dit ontbijt nodig om haar eerste workouts goed door te komen. Heeft ze zin in iets hartigs? Dan eet Kim toast met avocado of scrambled eggs met tomaatjes, uien en champignons. En soms eet de realityster er ook nog een muffin naast.

Snack

Tussen het ontbijt en de lunch eet Kim regelmatig een zogenoemde morning snack. Dit bestaat vaak uit een acaï bowl, gevuld met mango, aardbeien, banaan, chiazaden en uiteraard acaï poeder. Kim loves een plantaardig dieet.

Lunch

Ook tijdens de lunch gaat Kim haar voorkeur uit naar een plantaardig gerecht. Zo maakt ze regelmatig een puree van zoete aardappel met avocado en andere groenten. Ook eet Kim weleens een salade met kip en groenten. Haar all time favorite is de Chinese kipsalade. Deze salade bevat pulled chicken, noodles, gember en een sesam dressing.

Snack

Het is weer tijd om te snacken. Alhoewel, volgens Kim bestaat haar favoriete snack uit chips en guacamole. We vragen ons af of de realityster dit ook echt iedere dag eet...

Diner

Volgens Kims trainer eet de realityster bijna iedere dag gebakken vis met gegrilde groenten. Eén ding is duidelijk: Kim houdt haar diner graag simpel.

Dessert

Hoewel Kim suikers probeert te vermijden, vergrijpt ze zich héél soms aan haar favo dessert. Ze kiest dan voor haar favoriete ijssmaak van Haagen-Dazs.

Food
  • Grazia
  • BrunoPress