Eerlijke foto: Kourtney Kardashian showt cellulitis op Instagram

Het komt niet vaak voor dat de Kardashian-zus een onbewerkte foto deelt.

Kourtney Kardashian

Dat er hier en daar wordt gesleuteld aan de lichamen en foto's van de Kardashian-zussen, is geen nieuws. Kourtney Kardashian besloot hier echter verandering in te brengen. Ze deelde een onbewerkte bikinifoto op Instagram en fans zijn laaiend enthousiast.

Eerlijke foto

Op haar eigen platform Poosh deelde Kourtney gister een foto van zichzelf in bikini. We zien de Kardashian-zus paraderen in bikini met hoge hakken aan. Kourtney is in topvorm, en showt vol trots haar prachtige achterwerk. Als we heel goed kijken, bespeuren we een klein beetje cellulitis – en daar worden wij heel blij van. Want hoe hard je ook traint, hoe gezond je ook eet en hoe veel je ook wandelt: bijna iedere vrouw heeft cellulitis.

In de beschrijving van de foto lezen we dat Kourtney haar ronde billen dankt aan de pilatesoefeningen die ze van haar trainer Jesse Ohara heeft geleerd. En na het zien van deze foto willen wij die oefeningen ook wel eens proberen.

Lovende reacties

Dat de Kardashian op Instagram een foto van de realiteit deelt, valt bij volgers van het Poosh-account goed in de smaak. In de reacties lezen we reacties als "Unedited queen", "Eindelijk een onbewerkte Kardashian", "Ik hou ervan dat je die kleine plekjes op je billen hebt laten staan. Zo natuurlijk en mooi." We couldn't agree more!

Celebrities
  • BrunoPress, Instagram