Zo zien de billen van Kim Kardashian er zonder photoshop uit

In het echt ziet haar beroemde achterwerk er toch iets anders uit dan op social media...
Zo zien de billen van Kim Kardashian er zonder photoshop uit

Kim Kardashian staat bekend om van alles en nog wat, maar mede door haar flinke derriere heeft ze toch een flinke carrière weten op te bouwen. De realityster pronkt dan ook graag met haar achterwerk, al ziet haar achterwerk er in het echt heel anders uit dan op social media. 

Cellulite

Bijna elke vrouw krijgt op een gegeven moment wel te maken met striae en een sinaasappelhuid, maar de 36-jarige Kim leek daar al die tijd geen last van te hebben. Toch bewijzen de kiekjes van de realityster, die samen met zus Kourtney op het strand flaneert, dat ook de huid van Kim niet perfect is. Zo worstelt ze al jaren met psoriasis, maar lijkt ze ook niet te ontkomen aan cellulite. 

Photoshop

Niet zo heel gek dat Kims huid na twee zwangerschappen veranderd is. De realityster heeft in interviews toegegeven meerdere van haar foto’s te bewerken, maar bekende ook dat haar huid door onder andere laserbehandelingen voor haar psoriasis behoorlijk is aangetast. Zo blijkt maar weer dat ook de Kardashians niet perfect zijn.

Lees ook: Is het eigenlijk wel slim om minder koffie te drinken?

Bron: Grazia, Beeld: ANP, Twitter

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e85d9287a642', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });