Verdrietig: relatie Kim Feenstra voorbij

Kim Feenstra en Stanley Tailor zijn al bijna een jaar geen setje meer. Dit deelde Kim onlangs in haar podcast Kim & Kim - Open en bloot. 'Wat de situatie nu is, is dat ik single ben', vertelt het model.

Kim Feenstra

In de podcast Kim & Kim - Open en bloot praten goede vriendinnen Kim Feenstra en Kimberly Klaver openhartig over hun turbulente levens. In de nieuwste aflevering hebben de dames het onder meer over het doorbreken van patronen en het ouderschap. Ook deelt Kim dat ze al een tijdje als vrijgezel door het leven gaat. "Wat de situatie nu is, is dat ik single ben", vertelt het model.

Ouderschap

Kim en Stanley waren sinds 2016 samen en in 2020 kregen ze zoontje Brooklyn. De zorg voor hun zoontje verdelen de twee. "Dat doen we echt supergoed", vindt Kim. "Ik merk echt wel dat mijn kind er (de breuk, red.) weinig tot geen last van heeft. Hij stelt wel vragen nu, want hij is nu bewuster van bepaalde dingen. Dat was voor mij ook wel gewoon het moment om de knoop door te hakken, om duidelijkheid te creëren voor hem. Het gaat eigenlijk heel goed", gaat het model verder.

Jaar uit elkaar

Kim vervolgt dat zij en Stanley al een tijd uit elkaar zijn. "Nu bijna een jaar", deelt ze. "We hebben onze weg daarin gevonden. Al is het soms nog wel lastig, want we zijn lang samen geweest. En je deelt natuurlijk het ouderschap samen. Je moet wel met elkaar blijven communiceren. Maar voor ons is dit nu wel de beste oplossing."

Voor hun zoontje doen Kim en Stanley nog wel dingen met z'n drieën. "We plannen wel dagjes in dat we samen met z'n drieën dingen gaan doen zoals Vaderdag en Moederdag of verjaardagen. En ik hoop ook dat we dat altijd kunnen blijven doen. Ook als er later in zijn geval of mijn geval een andere partner bijkomt, (...) uit liefde voor ons kind."

Daar is Kimberly het helemaal mee eens. "Hoe mooi is het als hij een geweldige partner vindt met wie hij gelukkig is. Een gelukkige papa, is een gelukkig kind. Als jij weer verliefd wordt: een gelukkige mama, een gelukkig kind. En dat ze elkaar ook lief vinden: dat is natuurlijk de droom." En zo is het maar net.

Celebrities
  • Kim & Kim - Open en bloot, Grazia
  • NL Beeld