What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Sun Sea worry free met Naïf zon

Elk jaar belandt er circa 14.000 ton zonnebrandcrème in onze oceanen. 85% van deze zonnebrandcrèmes bevat microplastics en daar is de oceaan niet blij mee. Daarom besloot Naïf hier wat aan te doen. Voorkomen dat we iets van zonnebrand achterlaten in de oceaan kan niet, veranderen wát we achterlaten kan wel. Daarom zijn de natuurlijke zonnebrandcrèmes van Naïf gemaakt met een natuurlijke uv-filter, zonder schadelijke ingrediënten voor de oceaan. Enne, dat is heus niet anders dan andere zonnebrandcrème! Je shopt ze hier.

Ben & Jerry’s en Pathé Thuis starten collab voor een ultieme bioscoopervaring

Ben & Jerry’s en Pathé Thuis zijn een samenwerking gestart om filmfanaten die dol zijn op ijs de ultieme bioscoopervaring thuis te bezorgen. Want laten we eerlijk zijn: het afgelopen jaar hebben we thuis op de bank meer films gekeken dan ooit. Om deze filmavonden nog net wat leuker te maken brengen Ben & Jerry’s en Pathé Thuis samen een limited edition ijssmaak uit: de “Ben & Jerry’s Caramel Brownie Movie Night”. Bij aankoop krijg je een unieke code cadeau waarmee je gemakkelijk je favoriete film huurt van Pathé Thuis. Daarnaast is er een unieke bestelknop waarmee je Ben & Jerry’s kan laten bezorgen tijdens het kijken van je film. Wat wil je nog meer? De smaak is verkrijgbaar via New York Pizza en in alle supermarkten.

Gwen van Poorten leert mensen mediteren met eigen online programma

Gwen van Poorten lanceert deze maand een eigen online programma: #METZNALLENmediteren. Vanaf 1 juni neemt Gwen van Poorten de deelnemers een maand lang mee in de wereld van meditatie en worden ze opgeleid tot echte meditatie-masters. In het programma komen onder andere verschillende meditatietechnieken aan bod en krijgen de deelnemers de kans om wekelijks bij te praten met Gwen tijdens een speciale Q&A. Ook wordt er een #METZNALLENmediteren werkboek ontwikkeld. Gwen neemt de deelnemers stap voor stap mee in het proces en leert hoe rust in het dagelijks leven kan worden teruggevonden. Nuchter, simpel, maar vooral samen. Een kaartje koop je hier.

Nieuwe podcast over de wereld van champagne

Liefhebber en journalist Liesbeth Rasker en kenner Bob Bron duiken tijdens een vijfdelige serie in de wereld van deze prestigedrank. Waar komen bubbels vandaan? is de eerste Nederlandse podcastserie over champagne. Daarna weet je precies hoe champagne wordt gemaakt, wanneer je deze bijzondere wijn drinkt, hoe het komt dat champagnemerken jaar in jaar uit hetzelfde smaken, waarom op de meeste flessen geen jaartal staat en waar je precies op moet letten als je champagne drinkt. Je krijgt niet alleen een goed fundament om fijnproever te worden, ook leer je voldoende weetjes en anekdotes om uit je mouw te schudden tijdens een feestelijke borrel. De podcast is wekelijks te beluisteren via onder meer Spotify.

Persbericht: Dyson opent beauty shop-in-shop in Douglas

Dyson opent officieel een beauty shop-in-shop in vijf filialen van Douglas in Amsterdam, Groningen, Maastricht, Utrecht en Rotterdam. Eind juni ook in Amstelveen, Enschede, Den Haag, Leidschendam en Zwolle. In de Beauty Styling bar kun je drie verschillende haarproducten, de Dyson Supersonic haardroger, de Dyson Airwrap styler en de Dyson Corrale stijltang, bekijken en testen. Tevens is er een Styling Station waar je terecht kan voor vrijblijvend product- en haaradvies en stylingtips. Als bezoeker leer je alles over de wetenschap achter haar, de technologie en de beste stylingtips om de haarproducten optimaal te gebruiken. De producten kun je ook hier online kopen bij Douglas.

Dua Lipa slaat handen ineen met PUMA voor release van Mayze sneaker

PUMA heeft hun eerste campagne met superstar Dua Lipa gelanceerd, geschoten door modefotograaf Mario Sorrenti. Dua Lipa draagt de nieuwste sneaker Mayze; een PUMA ontwerp met een gedurfde en edgy look. Gemaakt voor iedereen die graag in de schijnwerpers staat, zowel letterlijk als figuurlijk. De Mayze sneaker maakt deel uit van ‘She Moves Us’: PUMA’s nieuwe platform om vrouwen ‘who move culture & sports forward’ te eren. Het merk heeft de top van haar female brand ambassadors bij elkaar gebracht om vrouwen over de hele wereld te inspireren. Je shopt 'em hier.

Holland & Barrett lanceert nieuwe soorten plantaardige proteïne poeders

Er is een verschuiving gaande van dierlijke naar plantaardige bronnen van proteïne poeders. Dit heeft namelijk veel voordelen: een minder grote impact op het milieu, geen belasting op het welzijn van dieren en de bronnen zijn vaak rijk aan vezels, antioxidanten, vitamines en mineralen. Holland & Barrett speelt daarop in met nieuwe soorten proteïne poeders: Erwten, Rijst en Hennep proteïne poeders. Allen een uitstekende bron van eiwitten voor veganisten, vegetariërs en mensen met een lactose-intolerantie. Daarnaast zijn alle varianten noten- en GMO-vrij. Te koop bij Holland & Barrett.

LESSEAU: waterbesparende, vegan zeep on the go

Natuurlijk, waterbesparend en super praktisch: dat is LESSEAU, dé vegan zeep on the go. Met de hervulbare LESSEAU Travel soap dispenser heb je altijd je eigen zeep bij je. Eén keer draaien, de zeep valt in je handen en met kraanwater was je je handen schoon. Het resultaat: natuurlijke verzorging en lekker gehydrateerde handen! Met één zeepje van LESSEAU kun je je handen 350 tot 500 keer wassen. Dit bespaart veel water en overtollig plastic. Hier verkrijgbaar.

Cardi B lanceert allereerste kledingcollectie in samenwerking met Reebok

Na eerdere uitverkochte collecties introduceren Cardi B en Reebok hun allereerste kledingcollectie: Summertime Fine. De collectie bevat items voor vrouwen en kinderen en wordt gelanceerd in combinatie met de Cardi B Club C schoenen in een bijpassend kleurenpalet. De collectie is ontworpen om vrouwen aan te moedigen trouw te blijven aan hunzelf. Met gewaagde kleurencombinaties als pastel paars en felrood en nauwsluitende pasvormen, contourlijnen en mesh details krijgt deze collectie een echte 90’s feel, geïnspireerd op vintage Reebok items en Cardi haar favoriete zomerherinneringen. Hier verkrijgbaar.

Wil je proeven: de fruitige ijslolly’s van Agropošta

Agropošta staat bekend om haar 100% natuurlijke limonadesiropen gemaakt van gezonde planten en vers fruit. Agropošta betekent letterlijk: “post uit de natuur”. Alle ingrediënten worden namelijk met de hand geplukt, dus natuurlijker wordt het niet! Sinds kort heeft Agropošta nu ook biologische Popsicles die je geproefd móét hebben. Deze vrieslollies zijn gemaakt van de ready-to-drink limonades in de smaken aardbei, framboos, citroen en vlierbloesem. Voor ieder wat wils dus. En goed om te weten: ze zijn glutenvrij, vegan, gemaakt met puur biologische ingrediënten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Te bestellen via crisp.nl.

CYBEX lanceert de SPORTS COLLECTIE

Sporten met een kleintje… waar haal je de tijd vandaan? Jezelf aankleden lukt soms niet eens voordat de dag voorbij is, laat staan dat je even een uur vrijmaakt om te trainen. Don’t sweat it, of eigenlijk wel, want CYBEX lanceert de SPORTS COLLECTIE, speciaal om ouders te empoweren een gezonde levensstijl na te streven en tegelijkertijd met hun kindje van de frisse buitenlucht te genieten. De collectie bestaat uit de CYBEX AVI stroller en de CYBEX ZENO sport cabine, beide producten zijn speciaal ontwikkeld om te rennen of sporten en geïnspireerd door de world of fashion. Meer info vind je hier.

Laatste nieuws