Goals: de privé pilates-studio in de kelder van Kris Jenner's miljoenenvilla

Met dochters die wereldberoemd zijn om hun uiterlijk, kan momager Kris Jenner natuurlijk niet achterblijven. Dat personal trainers en home gyms normaal zijn in Hollywood, is geen nieuws, maar het inkijkje dat we in Kris' belachelijk luxe privé pilates-studio krijgen, is wel héél indrukwekkend.

pilates-studio

Pilates

Dat pilates een effectieve workout is, is ook de Kardashians en Jenners niet ontgaan. Om in shape te blijven, beoefenen de dames de sport, en als je money to blow hebt zoals deze dames, waarom zou je dan niet je eigen studio laten bouwen die van alle gemakken is voorzien?

Overigens is de familie geen volger van de trend, maar doen de dames al jaren aan de sport, ontdekken we als we het Instagram-account van Kris eens grondig afspeuren. Zo zien we dat de zakenvrouw in 2016 een foto deelde van haar studio, waar ze toen net haar nieuwe Reformer-Trapeze Combination in gebruik nam.

Privéstudio

De momager deelt op Instagram een aantal kiekjes in sportkleding van een samenwerking, waarbij we ook een glimp opvangen van haar pilates-studio in haar huis in Los Angeles. De eerste indruk liegt er niet om: op de foto's zijn in elk geval al een Reformer en een trapezeapparaat te zien, twee pilates-apparaten met een behoorlijk prijskaartje waar menig pilatesfan jaloers op zal zijn. Kris poseert in casual outfits van het sportmerk Alo op verschillende plekken in en rondom haar miljoenenvilla.

Workoutroutine

Kris heeft haar handen vol aan het managen van de carrières en bedrijven van haar zes kinderen. Daarnaast schittert ze natuurlijk ook in de E! reality-tv-show Keeping Up with the Kardashians, maar wil ze ook zelf zo gezond mogelijk blijven om aan haar taken te kunnen voldoen. Jenner is daarom een vroege vogel en begint haar dag rond 5 uur 's ochtends met een workout. 'Ik sta meestal op de loopband of ik doe Pilates', vertelde ze aan Good American, het denimmerk van dochter Khloé Kardashian.

Familiehobby

Kris is trouwens niet de enige in de familie die haar eigen luxe pilates-studio aan huis heeft. Haar oudste dochter Kourtney Kardashian en haar man Travis Barker hebben ook een reformer-pilatesmachine in hun peperdure landhuis in Calabasas. Kourtney deelde al eens haar pilatesroutine, en op haar platform Poosh wordt regelmatig over de sport geschreven. Als we toch eens het Kardashian-budget hadden...

Celebrities
  • Hello! Magazine, Instagram @krisjenner
  • NL Beeld