Visagist van Gigi Hadid laat zien: we doen onze make-up in de verkeerde volgorde

Op TikTok zijn iedere dag de beste lifehacks en trends te vinden. Of het nu gaat om fashion, lifestyle of beauty: TikTok has our back! En als de tips en tricks dan ook nog eens van de visagisten van de sterren komen, heb je helemaal onze aandacht. 

Gigi Hadid

Make-up look

Anno 2024 kiezen we steeds vaker voor een natuurlijke make-up, die onze huid complementeert. Toch staat of valt een geslaagde look wat ons betreft met een goede foundation, bronzer, blush en highlighter. Maar volgens de make-up artist van Gigi Hadid moet je deze producten echter in een verrassende volgorde aanbrengen.

Unieke techniek

Celebrity make-up artist Patrick Ta, die bijna vier miljoen volgers op Instagram en TikTok heeft, staat bekend om zijn bijzondere beautytips. Hij werkt regelmatig met beroemdheden als Gigi Hadid, Camila Cabello, Candice Swanepoel en Alix Earle. Als het op make-up aankomt, is Patrick een ware expert.

In een recente TikTok-video onthult hij zijn favoriete contourtechniek: underpainting. Het is een methode waarbij je make-upproducten in een verrassende volgorde aanbrengt. Hoewel dit misschien onlogisch lijkt, verzekert Patrick dat het echt werkt, ook al voelt het in het begin wat vreemd aan.

How to

We leggen je uit waarom de techniek van Patrick een tikkeltje tegenstrijdig is. Normaal gesproken begin je namelijk met je foundation en concealer, en breng je daarna blush en bronzer aan. Maar volgens de visagist van Gigi is dit niet de beste volgorde. Hij raadt aan om juist eerst bronzer, blush en highlighter aan te brengen, en pas daarna met foundation te werken. Huh?

@patrickta Mini Underpainting Masterclass @Patrick Ta Beauty ♬ Boundless Worship - Josué Novais Piano Worship

Zoals je ziet, demonstreert Patrick in de video hoe hij een royale laag bronzer, blush en highlighter aanbrengt. Vervolgens verdeelt hij een medium dekkende foundation met een beautyblender over het hele gezicht – zelfs over de eerder aangebrachte producten. Het resultaat? Een frisse, natural make-up look! Ga jij het proberen?

Celebrities
  • NSMBL
  • NL Beeld
  • TikTok @patrickta