Scheten laten bij je partner schijnt hartstikke goed voor je relatie te zijn

Tijd om die darmgassen de vrije loop te laten!

scheten partner

Als je elkaar net kent, is het je grootste angst om per ongeluk een scheetje laten in het bijzijn van je partner. Maar hoe langer jullie samen zijn, hoe meer jullie die darmgassen zonder schaamte loslaten. Niet heel romantisch, maar wel goed voor je relatie.

Comfortabel

We zijn allemaal weleens weggeslopen van het gezelschap waarin we ons bevonden, omdat we even moesten euh… luchten. Maar wanneer je met je lief op de bank zit, heb je geen zin om steeds maar weer weg te lopen. Laat je dat scheetje gewoon gaan? Dan voel je je blijkbaar heel comfortabel bij je partner en dat is juist goed!

Wachttijd

Volgens een enquête uitgevoerd door Mic wachten de meeste mensen met het laten van scheten tot ze twee tot zes maanden samen zijn met hun wederhelft. Slechts zeven procent van de deelnemers bekent nooit scheten te laten in het bijzijn van hun lief, hoe lang ze ook samen zijn.

Redenen

Aan de deelnemers van de enquête werd ook gevraagd waarom ze scheten laten in hun relatie. Wat bleek? Het is niet alleen omdat het oplucht. “Scheten zijn grappig”, zo redeneerde een van de deelnemers. “Zodra je elkaars gevoel voor humor begrijpt en daarop kunt inspelen, wordt het veel makkelijker om met deze grappige natuurlijke gebeurtenissen om te gaan.”

Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • iStock