Viral: vrouwen in de ban van hack waarmee je je gezicht een optische facelift geeft

Je kan met highlighter meer dan je denkt...

Een goede highlighter doet wonderen. Je hebt slechts een beetje nodig om op je slechtste dag toch een mooie gezonde glow te krijgen. Maarre, er blijkt nog veel meer mogelijk te zijn met het make-uppoduct! Met micro-highlighten kun je je gezicht optisch een facelift geven.

Facelift

Een kleine hoeveelheid highlighter op je cupid’s bow, jukbeenderen en aan de binnenkant van je oog doet wonderen. Je gezicht lijkt hierdoor frisser en glowy. Toch bewijs TikTokker Beauty Lana dat je door middel van micro-highlighting nog meer verschil maakt.

Lana tekent met een highlighter vier lichte lijnen op haar gezicht. Al deze lijnen worden omhoog getrokken, waardoor je gezicht een lift krijgt. Het resultaat: alsof je een facelift hebt gehad!

@beauty_lana_ Восходящие линии 🔥#макияж #этичноэстетично #бьютидожути ♬ оригинальный звук – Александр Исаков

Het werkt echt

Het duurt vervolgens niet lang tot het filmpje van Lana heel TikTok overgaat. Zo zien we andere TikTokkers de trend van Lana uitproberen – met écht prachtige eindresultaten.

@kkrystalmarieDid this lift my face or is it just me? 😵‍💫♬ original sound – Krystal

Belangrijk detail

In bovenstaande video zien we duidelijk dat het gebruik van een smalle highlighter echt verschil kan maken. Let er echter wel op dat je de lijntjes op je gezicht goed blendt, dit kan je met een blending- of foundationkwast het beste aanpakken.

Daarnaast laten TikTokkers weten dat je voor het beste resultaat een highlighter moet gebruiken die niet té shiny is. Een oogpotlood in een zachtroze of beige kleur kan het klusje ook prima klaren. Wij gaan het proberen!

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws