Hardloopdilemma's met Japke Janneke

Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

Japke Janneke ( 31 ) is hardloper, wielrenner en content creator. Ze woont samen met haar vriend Kai in Haarlem en is moeder van baby Len ( 5 maanden ). Japke, die zeven marathons op haar naam heeft staan, is momenteel herstellende van haar zwangerschap en bevalling. Wij vroegen haar het hemd van het lijf.

Backstage

Samen met Suzanne Brummel en Lotte van Leeuwen schittert Japke op de cover van de nieuwe Happy in Shape, waarin ze openhartig praat over sport en haar drive om altijd het beste uit zichzelf te halen, maar ook over kracht, uitdagingen en guilty pleasures. Tijdens de covershoot was het backstage een dolle boel. Tussen de visagie, styling en het poseren voor de camera door was er gelukkig ook een gaatje vrij om Japke pittige hardloopdilemma's voor te leggen.

Dilemma's

Zondagsrun of wedstrijdlopen? Rennen op hartslag of rennen op snelheid? Rennen in de winter of in de zomer? Bekijk snel onderstaande video!

De nieuwe Happy in Shape staat vol met go-to sportoutfits, heerlijke interviews en nog veel meer over health, beauty, travel, mind en lifestyle. Én natuurlijk de interviews met Suzanne, Japke en Lotte ligt nu in de winkel. Haal hem snel in huis!

Dit artikel is in samenwerking met Garmin tot stand gekomen.

Video: Sanne Bakker