Met deze 11 minuten work-out blijft Kendall Jenner in shape

Zo kort, maar zo effectief.

Kendall Jenner let voor haar werk als model goed op haar voeding en zorgt ervoor dat ze dagelijks beweegt. Maar misschien niet zoveel als je zou denken… Met slecht 11 minuten heeft ze zich al flink in het zweet gewerkt.

Work-out

Ze behoort tot de top van de modellenwereld en heeft grote merken als Givenchy, Chanel, Dior en nog veel meer op haar naam staan. Ook schitterde ze al op honderden magazine covers en liep ze ontelbare modeshows. Maar guess what: haar prachtige lichaam heeft het model lang niet alleen te danken aan goede genen. Zo traint ze ontzettend hard voor die strakke core, vertelde ze eerder op haar app. Alleen raad je nooit wat ze doet om dat figuurtje te onderhouden: een work-out van slechts elf minuten! 

11 Minuten

Deze work-out kost je niet alleen weinig tijd maar ook weinig spullen. Geen gewichten, ballen of andere attributen: je hebt alleen een matje nodig en je bent good to go. Op haar app deelde Kendall de dertien oefeningen waarmee ze in shape blijft. In totaal doet ze daar slechts 11 minuten over. Daar houden we van; kort maar krachtig! Bekijk de video hieronder en doe vooral ook mee.

Tekst gaat verder onder de video.

Personal trainer

Oké oké, dit is natuurlijk heus niet het enige wat het model als sport doet. Zo heeft ze ook een personal trainer. “Mijn trainer killt mijn buikspieren. De volgende dag doet het zelfs pijn om te lachen! Dan weet ik dat ik mijn oefeningen goed heb gedaan”, vertelde ze eens. Ook pakt ze kleine momentjes om een paar oefeningen te doen. “Soms als ik televisie aan het kijken ben, denk ik eraan om gewoon even wat crunches te doen. En dan hup, even met mn luie kont van de bank, en daarna kan ik weer relaxen.”

Bron: Elite Daily | Beeld: ANP

Laatste nieuws