Roxeanne Hazes verbluft volgers met bikinifoto

Wauw!

Lees ook

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dus kan de zwemkleding uit de kast. Roxeanne Hazes genoot vorig week van het warme weer en deelde een bikinifoto op social media. Mét belangrijke boodschap.

Bikini body

Roxeanne deelde afgelopen week een prachtige foto in haar Instagram Stories waarop te zien is dat ze een zwarte bikini draagt. “Hot girls summer“, begint ze haar bericht. Vervolgens deelt ze een paar wijze woorden: “Meiden, remember that every body is a bikini body.” En zo is het maar net!

Tekst gaat verder onder de foto.

roxeanne hazes

Gekocht

Het lijkt erop dat Roxeanne veel vragen van haar volgers kreeg over waar ze haar bikini heeft gekocht. Niet snel daarna plaatste ze een nieuwe story waarin ze vertelde waar ze de bikini heeft aangeschaft. “Bikini is gekocht op Asos. Daar hebben ze tops voor grotere cupmaten.” Good to know.

Self love

Dat Roxeanne Hazes over een flinke dosis self love bezit, is wel duidelijk. Zo poseerde ze eerder in een onbewerkte naaktshoot voor LINDA.meiden en deelde de zangeres ook eerder een stunning foto van zichzelf – exclusief photoshop, inclusief striae. “Het is niet zozeer dat ik mijn lijf zó mooi vind, maar ik heb een kindje gebaard, mijn buik is naar de tyfus, maar wat kan mij dat nou schelen? Ik ben geen Kylie Jenner, maar dat wíl ik ook niet”, liet ze toen weten.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook