Onthuld: dit zijn de eerste 7 kandidaten van Expeditie Robinson

*Tromgeroffel...*

Jawel, er staat weer een nieuw seizoen van Expeditie Robinson voor de deur! Hoe, wat, waar, wanneer? Wij praten je bij én onthullen de eerste zeven deelnemers.

Eerste deelnemers

Nadat Videoland gisteren een lekker vage foto deelde met de silhouetten van de deelnemers, komt Expeditie Robinson vandaag met duidelijkheid. Op hun Instagram-pagina delen ze de eerste twee deelnemers en maken ze ook bekend dat we vanavond naar RTL Boulevard moeten kijken om erachter te komen wie de rest van de kandidaten zijn.

Rose en Harry

Model Rose Bertram en acteur Harry Piekema doen dit jaar mee aan het ultieme survivalprogramma! We kennen Rose als model, influencer en ex van Gregory van der Wiel en Harry Piekema is natuurlijk zo bekend geworden door zijn rol als supermarktmanager in de Albert Heijn-reclames. Tof!

En meer…

Ook de zus van Merel Westrik, Kirsten Westrik, doet mee aan Expeditie Robinson. Radio-dj Kai Merckx maakte dit vanochtend bekend in zijn ochtendshow op Qmusic, waar Kirsten nieuwslezeres is. Verder zijn zangeres April Darby, meteoroloog Dennis Wilt, danser Vincent Vianen en quizzer Devrim Aslan te zien in het survivalprogramma. Dit maakten zij allemaal op hun eigen Instagram-pagina’s bekend.

In de foto die Videoland gisteren deelde, dachten kijkers nog een aantal andere namen te kunnen noemen. Zo denken ze basketbalspeelster Chatilla van Grinsven en Jebroer in de silhouetten te herkennen.

29 augustus

Op maandagavond 29 augustus wil je om 20.30 uur voor de buis klaarzitten, want dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start op RTL 5. Bij Videoland kun je de eerste aflevering – een dag later – op 30 augustus kijken. Ja, dat lees je goed. Het survivalprogramma is binnenkort te zien op de maandagavond – en niet meer op de donderdag - én zondagavond. Vergis je dus niet!

Zeg je Expeditie Robinson, dan zeg je natuurlijk presentatrice Nicolette Kluijver. Zij presenteert het programma al sinds 2014 en zet die traditie nog vrolijk voort. Haar sidekick Kaj Gorgels zullen we echter niet terugzien in het nieuwe seizoen. Hij maakt vanwege zijn drukke werkschema plaats voor niemand minder dan Rick Brandsteder, die jaren geleden zelf meedeed aan het survivalprogramma. We zijn heel benieuwd!

Bron: Grazia | Beeld: Expeditie Robinson