Ouch: dit zijn de pijnlijkste plekken om een tattoo te laten zetten

Denk er nog maar even over na.

Kun jij urenlang scrollen door Pinterest om de mooiste tattoos aan je eigen Pinterest-bord toe te voegen? Het daadwerkelijk laten tatoeëren van deze prachtige plaatjes is echter een ander verhaal. Het zetten van een tattoo kan behoorlijk pijn doen, vooral op deze plekken van je lichaam.

Pijnlijke plekken

1. Hand en vingers

Dit deel zit vol kleine botjes en gewrichten. De palm van je hand en de binnenkant van je pols zijn het pijnlijkst. Je vel is op deze plekken namelijk enorm dun.

2. Binnenkant van je armen en benen

Opnieuw is de binnenkant pijnlijker, omdat je vel op die plek veel dunner is. Hierdoor zijn die plekken een stuk gevoeliger.

3. Borstbeen

Een tattoo tussen je borsten zou voelen alsof je huid wordt opengesneden. Eh, no thanks!

4. Zij

Wil je een tattoo op je zij? Denk ook hier goed over na! De naald komt namelijk precies tegen je ribben. En ja, dat doet pijn.

5. Scheenbeen

Deze pijn schijnt net zo intens te zijn als wanneer je een tattoo laat zetten op je zij. De pijn blijft ook nog eens langer aanhouden.

6. Wervelkolom

Hier lopen de belangrijkste zenuwen. Daarnaast zit je dicht tegen het bot aan, wat het nog net even iets pijnlijker maakt.

7. Gezicht

Vooral achter je oor schijnt het enorm pijnlijk te zijn. Daarnaast is het gezoem van de naald ook allesbehalve een fijn geluid.

Bron: Grazia | Beeld: Pexels