Grote paniek bij laatste uitzending Expeditie Robinson

De 25-jarige acteur kreeg een acute allergische reactie na het eten van een knol.

Expeditie Robinson is in volle gang, waarbij deze week de tweede Eilandraad voor de deur staat. En helaas is het dit keer team groen die richting de gevreesde eliminatieronde zal moeten gaan. Toch gaat het anders dan verwacht, en moet één van de expeditieleden eerst een bezoekje brengen aan de ziekenboeg. Oh no!

Allergische reactie

Het is expeditielid Niek Roozen die in de problemen komt, nét voor de belangrijke Eilandraad. De 25-jarige acteur kreeg een acute allergische reactie na het eten van een knol. "We zijn een beetje aan het kokkerellen en uiteindelijk komt dat eten eruit en willen we het dus gaan frituren. En Niek denkt: 'Ik doe een klein stukje in mijn mond'", legt Kirsten uit.

"Op dat moment kijkt hij ons aan en zegt: 'Dat is niet goed, ik voel iets op mijn tong'." Maar niet alleen voelde Niek iets op zijn tong, de acteur begon ook ineens moeilijker te praten. "Het doet heel veel pijn", laat hij weten aan zijn kampleden. "Ik sta echt gewoon als een soort kwijlend hondje, want ik kan gewoon niet slikken. Het doet heel veel pijn", aldus Niek.

Geen sympathie

Toch lijkt niet iedereen sympathie te hebben met Niek. Zo zegt Vincent over de hele situatie: "We hebben honger, dus ik snap wel dat hij zoiets heeft van 'ja, oké een uur koken dat is er wat gezegd is en ik neem een hapje'. Maar, het is ook een beetje roekeloos." Ondertussen komt Niek in een roes terecht, aan een infuus gelegd en verder verzorgd door de medische staf. Hij wordt, met Harry aan zijn zijde, naar het vaste land gebracht, waar hij kan opknappen. Eind goed, al goed, want 's avonds zit Niek gewoon weer bij de eilandraad.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress