The ultimate dream: deze wekker zet verse koffie!

Sleepyheads opgelet! Kun jij ook met geen mogelijkheid wakker worden zonder een kopje koffie? Dan hebben we de uitvinding van je dromen voor je. Er bestaat namelijk een wekker en koffiezetapparaat in één voor op je nachtkastje.

koffie wekker

Dé gadget voor alle koffieleuten

Ben jij een heuse cafeïne junk en ben je elke ochtend in strijd met je alarm? Deze te gekke uitvinding kan daar wel eens een einde aan maken. De wekker in kwestie zet namelijk elke ochtend automatisch een verse kop koffie voor je. Zo begin je de dag op een heerlijk ontspannen!

The ultimate dream

Picture this: na een korte nacht gaat de wekker weer eens véélste vroeg. Je drukt je alarm geïrriteerd uit omdat je nog even wilt snoozen, maar dan...hoor je ineens een pruttelend geluid. Het aroma van verse koffie vult langzaam de kamer, en je ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zo zit je binnen een mum van tijd rechtop in bed met een heerlijk kopje koffie. Klinkt als een droom, nietwaar?

Wekker en koffiezetapparaat in één

De Barisieur maakt deze ochtendroutine werkelijkheid. Het apparaat combineert een wekker met een koffiezetapparaat, en zorgt ervoor dat je elke dag kunt opstaan met een vers bakkie.

Het enige waar je aan hoeft te denken, is om de avond ervoor water in het glazen reservoir te gieten en gemalen koffie in het herbruikbare filter te doen. Liever thee? Dat kan ook! Je stelt vervolgens de wekker in en kiest of je je bestelling voor, tijdens of na het alarm wilt laten serveren.

Het beste van alles? Hij staat ook nog eens super chique op je nachtkastje en blend heerlijk met je interieur; hij is er namelijk in 2 verschillende kleuren! De Barisieur Tea & Coffee Alarm Clock is bij verschillende websites te bestellen voor €349,95. Niet niks, maar je krijgt er wel een stijlvolle én praktische gadget voor terug. Hebben!

Lifestyle
  • Favorflav, Barisieur
  • Adobe Stock, Joy Resolve