Dit is de ultieme hack voor zachte, volle lippen

We zijn niet allemaal gezegend met lippen à la Angelina Jolie. Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om alsnog vollere lippen te krijgen, zoals fillers. Maar voor wie liever geen prikjes zet, hebben wij op TikTok dé ultieme truc voor prachtige plumpy lippen gevonden.

lippen

TikTok trend

We kwamen deze geweldige tip tegen op TikTok – hoe kan het ook anders. De hack belooft zachtere, vollere lippen dan ooit tevoren en is heel simpel toe te passen. Het mooiste van alles is dat je waarschijnlijk alle benodigdheden al op je badkamerplankje hebt staan.

Hyaluronzuur

De ster van de show is namelijk hyaluronzuur, een veelgebruikt ingrediënt in de wereld van skincare. Grote kans dat je dit serum al in je skincare-routine gebruikt, want het is ontzettend populair vanwege zijn effectiviteit op het gebied van hydratatie. En laat dat nou net een van de dingen zijn waarmee je droge plekjes, irritatie en fijne lijntjes kunt verbeteren. Als je huid goed gehydrateerd is, oogt deze steviger, voller en jeugdiger, en dit geldt ook voor je lippen.

Lippen

De hack is simpel: je combineert het hyaluronzuurserum met je favoriete lipbalsem. Breng een beetje serum aan op je lippen, gevolgd door je lipbalsem, en je bent good to go. Zorg ervoor dat je lippen een klein beetje vochtig zijn wanneer je het serum aanbrengt, want de magie van hyaluronzuur zit 'm in zijn capaciteit om water vast te houden en te voorkomen dat het verdampt. Bovendien is het belangrijk om een dikke lippenbalsem te kiezen, bijvoorbeeld vaseline. Breng een flinke laag aan om het serum als het ware te sealen, en je wordt wakker met zachte, gehydrateerde en plump lippen!

@danicolexx How to get bigger lips 🫶🏼 #hyaluronicacid #skincare #lips #lipfillers #koreanskincare #hacks ♬ Never Lose Me - Flo Milli

Fillers

Eigenlijk is het niet gek dat deze hack werkt, want zoals we al eerder schreven, is hydratatie het geheim voor een gezonde en stevige huid. Fillers bestaan doorgaans grotendeels uit hyaluronzuur en worden vaak gebruikt om het volume van de huid te herstellen en rimpels op te vullen, dus is het niet zo gek dat het serum eenzelfde soort effect zou moeten hebben. Uiteraard zullen injecties met hyaluronzuur een groter verschil maken dan een serum, maar als je een natuurlijke look wilt, is deze hack de perfecte oplossing als je het ons vraagt!

Beauty en Fashion
  • TikTok @danicelexx, JAN
  • Adobe Stock