HEMA verkoopt de perfecte thermoset voor een prikkie

Deze thermoset van HEMA draag je niet alleen tijdens het buitensporten in de winter, maar ook gewoon met een mooie blazer naar kantoor. Hij is namelijk niet alleen heerlijk warm, maar het is ook super stijlvolle basic.

thermoset

Winter is coming

Aankomend weekend gaat de klok een uurtje terug, en je weet wat dat betekent: het wordt langzaamaan kouder en kouder! De wintermaanden komen eraan en dat vereist enige voorbereiding. Ben jij een koukleum maar wil je er, ook tijdens de meest gure maanden, toch fashionable bijlopen? Dan is deze zet iets voor jou!

De perfecte basic

Of je nu een rondje gaat hardlopen in de buitenlucht of het gebruikt als onderkleding tijdens je wintersportvakantie, met deze thermoset van HEMA houdt de kou je niet meer tegen om je van je sportieve kant te laten zien in de buitenlucht. Maar dat is nog niet alles, want deze set is zo heerlijk basic, dat je 'm ook gewoon met een mooie blazer naar kantoor kunt dragen of er thuis mee op de bank kunt hangen wanneer je de verwarming niet al te hoog wil zetten!

Hot deal

Het beste van alles? Je scoort de set nu bij HEMA met een fantastische actie: alle thermokleding is nu namelijk 1+1 gratis! Inderdaad, bij aankoop van één item thermokleding krijg je er gratis eentje bij. Of je nu een paar basics nodig hebt of je hele wintergarderobe wilt vullen met warme leggings, broeken, shirts, en tops: dit is het ideale moment. Zo blijf je niet alleen warm, maar bespaar je ook flink. Dankzij de actie krijgt je winteroutfit een heerlijk warme upgrade, zonder dat je bankrekening daaronder lijdt.

Beauty en Fashion
  • HEMA
  • Adobe Stock, HEMA