Win: de limited edition Pink Pure POP-kledingstomer

Tefal en Pink Ribbon hebben de handen ineengeslagen en een limited edition van de Pure POP-kledingstomer uitgebracht. De Pink Pure POP heeft de bekende roze kleur van de stichting, die geld ophaalt voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en beter te behandelen. Speciaal ter ere van de Borstkankermaand in oktober mogen wij zo'n prachtig apparaat weggeven!

Pure POP-kledingstomer

Borstkanker

De maand oktober staat in het teken van bewustwording rondom borstkanker. Stichting Pink Ribbon – onderdeel van KWF Kankerbestrijding – is er speciaal voor iedereen die met deze ziekte te maken krijgt en organiseert wereldwijd verschillende initiatieven om de bewustwording over deze vorm van kanker te vergroten. Onlangs heeft de stichting, in samenwerking met Tefal, een limited edition van de Pure POP-kledingstomer uitgebracht, in de bekende roze kleur van de stichting.

Goede doel

De samenwerking heeft een duidelijk doel: meer geld inzamelen voor onderzoek naar de ziekte. Tefal doneert €3 per verkochte Pink Pure POP-kledingstomer aan Pink Ribbon. Daarnaast vestigt Tefal met deze campagne extra aandacht op de Borstkankermaand van Pink Ribbon in oktober.

Pink Pure POP-kledingstomer

Een kledingstomer is een onmisbaar apparaat voor iedereen die er verzorgd uit wil zien. Met de Pink Pure POP-kledingstomer verwijder je eenvoudig kreukels uit je kleding, zonder dat je er die onhandige grote strijkplank bij hoeft te pakken. Het omkeerbare opzetstuk maakt het ook mogelijk om pluisjes en haren te verwijderen. Perfect voor thuis of op reis.

Deze kledingstomer ligt prettig in de hand voor snelle opfrisbeurten. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en weegt maar 700 gram. Binnen 15 seconden is hij op temperatuur en klaar voor gebruik om kreukels te verwijderen, en ben je in no-time klaar om in een frisse en kreukvrije jurk of blouse de deur uit te gaan.

De kledingstomer heeft een omkeerbaar opzetstuk met 2 functies. De fluwelen kant is perfect voor kwetsbare stoffen, terwijl de andere kant uitstekend is om je kleding vrij van pluisjes en haren te houden. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van virussen en bacteriën, waardoor je outfit weer helemaal fris aanvoelt.

Daarnaast heeft de Pink Pure POP een snoer van 2 meter lang, wat je voldoende bewegingsvrijheid biedt tijdens het stomen. Het afneembare waterreservoir vul je eenvoudig weer bij. Bovendien kun je de ultracompacte kledingstomer makkelijk opbergen in het bijgeleverde reistasje, ideaal voor tijdens een zakenreis of vakantie.

Wil jij deze limited edition Pink Pure POP-kledingstomer winnen? Happy in Shape mag iemand blij maken met dit handige apparaat! Vul het onderstaande winformulier in, en wie weet ben jij de gelukkige die binnenkort geheel kreukvrij door het leven gaat.

Voorwaarden: meedoen kan t/m dinsdag 12 november. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.