Hoogzwangere Marieke Elsinga deelt strandfoto

Wauw!

Nog heel even en Marieke Elsinga loopt niet meer met een bolle buik, maar met een baby in haar armen. Op Instagram deelt ze een misschien wel laatste foto van haar buik op het strand.

Uitbuiken

“Uitbuiken uhhh uitwaaien op het strand”, luidt het bijschrift onder de foto. Marieke staat warm ingepakt op het strand waar ze nog even van het mooie weer geniet voordat haar vliezen breken.

Marieke kan op veel complimenten rekenen. “Prachtige buik en hoop dat daar een heel lieve baby zit”, reageert een oud collega van de presentatrice. “Lekker nog even genieten van de laatste loodjes”, schrijft een ander.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Grote verandering

Marieke liet een paar maanden geleden weten dat ze dolblij is met haar zwangerschap, maar toch echt wel even moest wennen. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit”, aldus de presentatrice.

Aftellen

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj toen in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Inmiddels zitten de negen maanden er bijna op, is Marieke al even met zwangerschapsverlof én kan het aftellen gaan beginnen.

Bron: Story, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws