Sinterklaas vieren met grown ups? Dit zijn de beste verkleedoutfits

Zie ginds komt de stoomboot… Het is alweer bijna Sinterklaas! Tijd voor pepernoten, kruidnoten, pakjesavond én misschien wel een verkleedpartijtje om het allemaal net even wat leuker en spannender te maken. Zorg er dan wel voor dat het een kinderloze avond is. Ben jij nog op zoek naar een leuke of tikkeltje uitdagende Sinterklaas outfit? Met deze toffe kostuums steel jij zeker weten de show.

Horror Sinterklaas

Vind jij een ‘normaal’ Goedheiligman kostuum een beetje saai? Of is de horrorfilm Sint jouw favoriete Sinterklaas-film? Dan vind je deze outfit waarschijnlijk wel leuk. Met dit kostuum word je namelijk een echte horror Sint! In plaats van rood draag je een zwart gewaad en mijter met omgekeerde kruizen. Dit wordt ook wel gezien als symbool van het kwaad.

Als extra touch zit er bloed aan je puntige witte kraag. Misschien is dit bloed wel van stoute kinderen die straf verdienden… Maak je scary look af met een spierwit gezicht met bloed en donkere make-up. Geef je pietenpak ook een donkere look en jullie zijn klaar voor de jacht op stoute kinderen.

Kort Pietenjurkje

De rechterhand van Sinterklaas draagt normaal een stoffen kostuum in een vrolijke kleur met een korte bandplooibroek en zwarte kousen. Maar dat kan natuurlijk ook anders! Help de Goedheiligman dit jaar als hete Piet in een spannend jurkje met decolleté. Trek er een paar sexy stiletto’s bij aan of lieslaarzen. Is het koud? Dan kun je een panty aantrekken. Maar dan natuurlijk wel een doorschijnend exemplaar, zodat je benen zichtbaar blijven.

Sexy cadeautje(s)

Een van de leukste dingen aan Sinterklaas is natuurlijk het uitpakken van cadeautjes. En hoe leuk is het als jij zelf het cadeautje bent dat door je sexy Sint kan worden uitgepakt? Verkleed je eens als cadeautje met de zak van Sinterklaas en sexy lingerie eronder. De Sint kan je zo makkelijk uitpakken.

Met deze gewaagde outfit hebben jullie vast en zeker een gezellige pakjesavond! Je kunt natuurlijk ook samen een dobbelspel spelen. Geen idee wat je moet kopen met een klein budget? We've got your back.

Het rode gewaad

Het bekende rode Sinterklaas gewaad ken je waarschijnlijk wel. Sint draagt er een witte rok onder, maar jij natuurlijk niet. Jij draagt alleen het rode bovenkostuum. Of je daar nog iets onder aantrekt, is helemaal aan jou. Je kan vast zelf wel raden welke van de twee zorgt voor een spannende pakjesavond… Fijne Sinterklaas!