De nieuwe H&M Move collectie krijgt jou gegarandeerd in beweging

Ge-wel-dig!

New year, new you! Wil jij dit jaar actiever zijn, in welke vorm dan ook? Dan helpt comfortabele kleding dat er mooi uitziet daar natuurlijk bij. Bij de nieuwe H&M Move collectie ben je aan het goede adres én Jane Fonda, Zlatan Ibrahimović, JaQuel Knight en Nadia Nadim moedigen je aan om in beweging te komen.

Empower-collectie

Sinds 12 januari ligt de nieuwe H&M Move Empower-collectie in de winkel. H&M lanceerde deze lijn om iedereen aan te moedigen om te bewegen ‘of je nu loopt, rent, hinkelt, springt, buigt of strekt’. De collectie omvat onder andere naadloze jumpsuits, sportbeha’s en t-Shirts die steun en comfort bieden wanneer je sport. En ook het kleurenpalet is er eentje waar je spontaan energie van krijgt: van knaloranje items tot kobaltblauwe accenten.

HM Move_Empower Collection_1 HM Move_Empower Collection_2 HM Move_Empower Collection_3 HM Move_Empower Collection_5 HM Move_Empower Collection_8 HM Move_Empower Collection_9 HM Move_Empower Collection_11 HM Move_Empower Collection_13 HM Move_Empower Collection_14 HM Move_Empower Collection_17 HM Move_Empower Collection_19

De sportkleding uit de Empower-collectie is gemaakt van DryMove-materiaal, dit vangt vocht op van de huid, zodat je comfortabel en droog blijft tijdens een intense workout.

Samen met de Movers

H&M is niet de enige met de missie om meer mensen te helpen bewegen. Ook actrice Jane Fonda, voetballer Zlatan Ibrahimović, choreograaf JaQuel Knight en voetbalster en medisch arts Nadia Nadim hebben deze wens. Zij vierden de lancering van de Empower-collectie door een vrolijke video op te nemen.

“Als we actief willen zijn, moeten we ons proberen te focussen op wat we echt leuk vinden”, stelt Zlatan Ibrahimović. “Maar het is natuurlijk ook goed om wat nieuwe bewegingen te proberen, want dan heb je wel iets nieuws ontdekt. Het draait eigenlijk allemaal om het hebben van plezier. Als ik mensen in beweging kan krijgen, ben ik geslaagd.”

“Elke dag beweging is goed voor je, maar doorgaans heeft het ook een grotere kracht”, vindt Nadia Nadim. “Beweging gaat dus niet alleen om actief zijn omdat het gezond is, maar ook omdat sport en beweging andere dingen om je heen kunnen veranderen.”

De Empower Collection zal verkrijgbaar zijn in 2400 winkels wereldwijd en op hm.com/move.

Bron en beeld: H&M Move