Looking good! Janice Blok verbluft volgers met bikinikiekje

Wauw!

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Janice Blok is influencer, Echte Meisjes in de Jungle-ster en de ex van Donny Roelvink. Alsof ze het nog niet druk genoeg heeft, is ze ook regelmatig in de sportschool te vinden. En dat werpt zijn vruchten af!

Fitness journey

Afgelopen zomer liet de beauty nog weten dat ze helemaal niet zo van sporten houdt. Maar toch zweet Janice behoorlijk wat af in de sportschool. Ze heeft dan ook een amazing figuur en op Instagram deelt ze verbluffende kiekjes van haar summerbody van afgelopen jaar waar ze weer hard voor aan het werken is.

“Brrrr 🥶 Veels te koud buiten! Even een terug blik naar mijn warme 2 weekjes in Curaçao en mijn summer body waar we weer hard voor aan het werken zijn na de feestdagen 💪🏽 In de winter werk je voor de zomer! YOU GOT THIS! 🔥” luidt de caption.

Reacties

“What i would do to look like you! Je ziet er echt fantastisch uit🔥”, en “🔥😻 zo mooi!! Show us more! Motiveert 100%! ♥️” klinkt het in de comments. Janice deelt openhartig haar sport- en fysieke journey op Instagram en motiveert haar volgers om het beste uit henzelf te halen. You go, Janice!

17 Kilo

Janice liet eerder weten dat ze 17 kilo was afgevallen. "Vanaf januari 2022 ben ik meteen gestart met 3 keer pw trainen (nu 5 x pw) + begeleiding van voeding. In totaal ben ik nu 17 kilo kwijt", schreef ze. "Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich meebrengt, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren."

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram