Maakt dit 00's kapsel een comeback?

Deze coupe hebben we lang niet gezien!

Als Bella Hadid ermee loopt, kun je de klop erop gelijk zetten dat het een maand later een grote trend is. En laat ze nu net met een 00's kapsel gespot zijn.

Harde krullen

Topmodel Bella Hadid promootte afgelopen weekend haar eigen non-alcoholische dranklabel Kin Euphorics in het welbekende Ceasars Hotel in Las Vegas. Op Instagram liet ze trots weten dat ze zelf al vijf maanden geen alcohol heeft gedronken.

Ze zag er als gewoonlijk weer uit om door een ringetje te halen met een sexy rode jurk aan. De look maakte ze echter af met een – best verrassende maar – bijzondere haarlook. Het model had namelijk harde krullen, just like in the 00’s. Toch zijn we nu wel benieuwd: blijft deze 00’s look in Vegas, of zien we binnenkort iedereen met deze coupe rondlopen? De kans is groot van wel...

Alcohol detox

Naast de promotie van haar non-alcoholische drankje, vierde Bella ook dat ze vijf maanden gestopt is met het drinken van alcohol. Chapeau! Het is niet de eerste keer dat Bella afstand doet van alcohol. Zo deelde ze vorig jaar ook al dat ze zes maanden was gestopt met drinken.

“Ik heb genoeg gedronken. Ik hield van alcohol, het kwam zelfs op het punt dat ik avondjes afzegde omdat ik het gevoel had dat ik mezelf niet zou kunnen beheersen.” Gelukkig voor het model merkt ze met het stoppen van alcohol drinken, dat het enorm veel positieve effecten heeft op zowel haar fysieke, als mentale gezondheid.

Bron: Grazia | Beeld: Adam Winger on Unsplash, Instagram