Gaby Blaaser openhartig over onzekerheid zwangere lichaam

"Na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug"

Gaby Blaaser praat in de nieuwste &C openhartig over haar "beste ongelukje ooit": haar zwangerschap. Ze is dolgelukkig, maar moet ook wennen aan haar nieuwe lichaam en de extra kilo's die erbij komen kijken.

Cravings

Tot nu toe mag Gaby niet klagen over haar zwangerschap. Ze heeft namelijk nergens last van en alles loopt voorspoedig – op een paar cravings na dan. “Ik zit nu in een fase waarin ik de hele tijd zin heb in zure dingen, zoals jus d’orange, appelsap en zure snoepjes”, vertelt ze in het blad. Ook spelen emoties en onzekerheden een rol. “Ik kan ineens huilen om de stomste dingen: ik heb nog nooit een luier verschoond, kan ik dit allemaal wel?”

Strak lijf

Gelukkig staat vriendlief Robin altijd klaar. “Ook als ik me even onzeker voel over m’n lijf”, vertelt Gaby. “Want dat dat zo verandert vind ik soms best lastig”, geeft ze eerlijk toe. Ze houdt haar gewicht dan ook nauwlettend in de gaten. “Ik doe ook echt mijn best om niet meer aan te komen dan nodig is.” Daarnaast heeft de mommy to be zelfs alweer doelen gesteld voor na haar zwangerschap. “Tegen mijn personal trainer heb ik meteen gezegd: na deze zwangerschap moet ik zo snel mogelijk mijn Instagram-lijf weer terug”, deelt ze. “Het is én mijn werk én ik voel me gewoon het comfortabelst bij een strak lijf.”

Drie weken

Zo snel mogelijk weer back in shape, dat is dus het doel. Om zichzelf extra te motiveren haar doelen te behalen, heeft Gaby een strakke broek gekocht waar ze nu niet in past. “Zo van: dat is het doel, daar wil ik in drie weken weer in passen”, legt ze uit. “Stom, hè? Want ik ben natuurlijk ook héél blij dat ik überhaupt zwanger mag zijn.”

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld