Backstage: op de golfbaan met Carolien Spoor & Shelly Sterk

Kijk mee!

Het cliché dat golf alleen voor rijke, oude mannen met rode broeken is, klopt allang niet meer. Fanatiek golfers Carolien Karthaus-Spoor (35) en Shelly Sterk (32) weten dat als geen ander en schitteren daarom op de cover van de nieuwe Happy in Shape.

Lekker golfen

In het weekend maken we tijd voor buiten zijn, maar doordeweeks speelt ons leven zich grotendeels binnen af. Achter een scherm, schermpje of televisie. Daarom is buiten sporten zo lekker. Als je dat twee à drie keer per week doet, pak je toch weer dat extra uurtje frisse lucht mee. Voor een lunch-run of een paar holes, zoals Carolien en Shelly doen.

Speciaal voor onze outdoor editie vertellen ze uitgebreid over golf en wordt duidelijk dat de golfsport is veranderd, dat je meer dan 10.000 stappen zet als je een paar holes slaat en dat het de ideale sport is om samen met vrienden te doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Happy in Shape (@happyinshape)

Voor de covershoot van dit nummer brachten we een hele dag door op de prachtige golfbaan in Wilnis en geloof ons… Dan begint het te kriebelen! Verruil jij binnenkort ook je hardloopschoenen voor een setje golfschoenen om een paar ballen te slaan? Je leest het interview met Carolien en Shelly in de nieuwe Happy in Shape die nu in de winkel ligt.

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Tom ten Seldam | Styling: Ashley Veraart | Haar & Make-up: Maaike Beijer (Sisley) en Yvonne Nusdorfer | Met dank aan Golfpark Wilnis, Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

Laatste nieuws