Aha! Deze sterrenbeelden zijn het zelfstandigst

Ben jij een van deze sterrenbeelden?

Businesswoman, laptop or winner with fist pump for winning, success or promotion bonus in home office. Happy black woman trader trading or cheering with prize, goal target or good news in remote work

Sta jij sterk in je schoenen en red je het prima in je eentje? Dan zou het zomaar eens kunnen dat je een van onderstaande sterrenbeelden hebt. Herken jij je hierin?

Ram

Iemand met het sterrenbeeld Ram is een geboren kapitein. Het liefst sta je altijd zelf aan het roer en heb je niemand nodig die jou door het leven leidt. Wanneer andere mensen zich met jouw zaken gaan bemoeien, kun je weleens opstandig worden. Je weet het immers zelf veel beter. Hoewel je soms een beetje control freak bent, inspireer je daarmee anderen ook. Mensen bewonderen je dan ook voor je doorzettingsvermogen en je lef.

Boogschutter

Een eigen plan trekken? Dat zit bij de Boogschutter in het bloed. Met je ruimdenkende houding zet je veel mensen aan het denken. Door je kleurrijke persoonlijkheid ziet niemand je over het hoofd en word je vaak gevraagd om te helpen. Daarnaast probeer je ook anderen een beetje te 'prikken', zodat ze uit hun comfortzone trekken. Het woord 'sleur' staat niet in jouw woordenboek en probeer je te allen tijde voorkomen.

Steenbok

Een Steenbok geeft niet snel iets uit handen, want dan 'kan het alleen maar misgaan'. Tenminste, zo denk je vaak. Het is niet zo dat je anderen wilt afkeuren of belerend wilt overkomen, je hebt vaak gewoon goede ideeën. En dan is het soms moeilijk om je te voegen naar de manieren of meningen van een ander. In groepsverband werken is dan ook niets voor jou.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is van alle markten thuis. Aan de ene kant ben je een sociale vlinder, maar aan de andere kant vind je het ook fijn om alleen rond te fladderen. Mensen vinden het fijn om bij jou in de buurt te zijn, mede omdat je je makkelijk openstelt. Met jouw charmante verschijning krijg je veel dingen voor elkaar, ook als je je eigen pad kiest en daarbij de regels aan je laars lapt.

Bron: Dingen voor vrouwen, Margriet | Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • Businesswoman, laptop or winner with fist pump for winning, success or promotion bonus in home office. Happy black woman trader trading or cheering with prize, goal target or good news in remote work.