15 Herkenbare ruzies voor iedereen in een lange relatie

No worries, jullie zijn niet de enige.

Emotional annoyed stressed couple arguing at home.

De eerste weken van jullie relatie zaten jullie volledig in een bubbel en leek je the perfect one eindelijk gevonden te hebben. Maar na een paar maanden kwamen daar dan alsnog de irritaties en meningsverschillen om de hoek kijken. Nu is natuurlijk niemand perfect en hoort een ruzie er op zijn tijd bij. Grote kans dat deze ruzies je na een relatie van drie jaar (of langer) méér dan bekend voorkomen.

Ruzies

1. De ruzies om... de maaltijd die 's avonds op tafel moet staan. "Wat wil jij eten?", "Kies jij maar", "Nee, zeg gewoon"... Resultaat: beiden geïrriteerd omdat jullie barsten van de honger, maar allebei niet willen zeggen waar je nou zin in hebt.

2. De ruzies om... de afwas die gedaan moet worden. "Ik heb gekookt, dus jij doet de vaat"... Dat jullie het ook gewoon samen kunnen doen, lijkt in veel gevallen geen optie te zijn.

3. De ruzies om... het niet willen omgaan met jouw vriendinnen, terwijl er steevast op vrijdagavond een groep mannen over de vloer komt voor een potje FIFA.

4. De ruzies om... überhaupt jullie vriendengroep. "Hij is echt een d*ck", "Nee, zij is een lekkere wil je zeggen", zo herkenbaar!

5. De ruzies om... de left overs die jij na een lange werkdag wilde gaan oppeuzelen, maar al in de buik van je partner zijn beland.

6. De ruzies om... de verplichte bezoekjes aan diens familie, waar je stiekem helemaal geen zin in hebt.

7. De ruzies om... het lege rolletje toiletpapier. Hoe moeilijk is het om even een nieuwe op te hangen?

8. De ruzies om... wie het afval aan de straat zet.

9. De ruzies om... welke Netflix-serie jullie gaan kijken OF wanneer de één stiekem al een aantal meer afleveringen van 'jullie' favoriete serie is gaan kijken.

10. De ruzies om... de kledingkeuzes die je maakt.

11. De ruzies om... de vieze sokken, onderbroeken of andere kledingstukken die NAAST de wasmand worden gegooid.

12. De ruzies om... de vakantiebestemming voor de zomer.

13. De ruzies om... het eeuwige "Maar mijn moeder zei..."

14. De ruzies om... de bankrekening die steeds minder en minder wordt. En dat zou vooral door jouw shopgedrag komen.

15. De ruzies om... de tijd die jullie in elkaar steken.

Bron: Marie Claire | Beeld: Adobe Stock