Ga goed voorbereid de zomer in met deze zonneschermen

Summer terrace under a canopy of a modern house.

De zomer is in aantocht en dat betekent meer tijd buitenshuis doorbrengen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op de hitte en de zon met deze handige zonneschermen.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn een klassieke keuze voor zonwering. Ze kunnen eenvoudig aan de gevel van je huis worden bevestigd en bieden directe schaduw op je terras of ramen. Ideaal voor ontspanning in de achtertuin.

Knikarmschermen

Als je op zoek bent naar een groter schaduwgebied, overweeg dan knikarmschermen. Deze zonneschermen hebben langere armen en bieden meer flexibiliteit bij het creëren van een comfortabele buitenruimte.

Screens

Screens zijn modern en functioneel. Ze beschermen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen insecten en nieuwsgierige blikken. Ideaal voor gezellige zomeravonden op je terras.

Pergola's en zonnedoeken

Voor een stijlvolle en open buitenruimte zijn pergola's en zonnedoeken een uitstekende keuze. Ze voegen een decoratief element toe aan je tuin en bieden tegelijkertijd schaduw.

Markiezen

Markiezen hebben een klassieke uitstraling en zijn ideaal voor het creëren van een elegant schaduwrijk gebied. Ze zijn perfect voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Bereid jouw huis voor op de zomer

bereid jezelf en je huis voor op de zomerse hitte met de juiste zonneschermen. Of je nu kiest voor uitvalschermen, knikarmschermen, screens, pergola's, of markiezen, zonneschermen helpen je om comfortabel van de zomer te genieten terwijl je beschermd blijft tegen de schadelijke effecten van de zon. Kies het zonnescherm dat het beste bij jouw behoeften en stijl past en geniet van een zorgeloze zomer. Lees meer op Somfy.nl.