What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle!

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Rivaana: nieuw Nederlands skincare merk 100% natuurzuiver
Ontstaan vanuit een persoonlijk verhaal creëerde founder Anisha Biharie ‘Rivaana The Crème’ met maar één missie: een eenvoudige maar effectieve verzorging ontwikkelen van de hoogste kwaliteit voor een gezonde, happy en stralende huid. De crème is een rijke formule die zowel vocht inbrengende als herstellende bestanddelen bevat. Door deze samenvoeging van ingrediënten die goed op elkaar aansluiten, beschermt de crème de barrièrelaag. Hij is ook vegan, cruelty-free en vrij van: parabenen, sulfaten, ftalaten, siliconen, synthetische parfums en microplastics. En nog belangrijker: hormoonvrij! Ook fijn: Rivaana The Crème is te gebruiken voor alle leeftijden, vanaf de geboorte. Je bestelt ‘em hier.
ASICS introduceert de nieuwe GEL-NIMBUS™ 26
Met verbeteringen aan de pasvorm en betere grip biedt de 26e editie een nog soepelere run. De belangrijkste toevoeging is de nieuwe HYBRID ASICSGRIP™ technologie, die in combinatie met de AHARPLUS™ rubberen buitenzool zorgt voor betere tractie, verbeterde zachtheid en geavanceerde duurzaamheid. Zo voelen hardlopers zich altijd op hun gemak tijdens het hardlopen, ook op natte of gladde oppervlakken. En dan zien ze er ook nog eens cute uit! Je vindt ze hier.
Ontdek de Refill Bar van Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris blijft zich in 2024 volop inzetten voor duurzaamheid. Navullen is mogelijk met diverse navulverpakkingen of in de verschillende Refill Stations bij de zogenoemde Refill Bar verspreid over het land. Het is een centraal punt waar klanten hun originele lege fles of pot uit bijna het hele assortiment kunnen komen navullen met 35% korting van de nieuwprijs. Tijdens ‘Happy Hour at the Refill Bar’, elke woensdag tussen 13:00 en 18:00, kunnen klanten zelfs genieten van 50% korting op de nieuwprijs bij het navullen van producten. Doen! Meer info vind je hier.

New year, same skin met de microneedle van Trinny London
De populaire Plump Up Microneedle was lange tijd uitverkocht, maar is nu weer verkrijgbaar op de website van het Britse cult merk Trinny London. Het product zorgt voor een zichtbaar zuivere huid. De microneedle kop bestaat uit 540 roestvrijstalen naaldjes van 0,5mm, met een beschermkapje en reinigingsspray, plus een ergonomisch handvat om de microneedle moeiteloos over je huid te geleiden. Je gebruikt hem 8 weken en geeft je huid daarna minstens een maand rust. Wait and see… Hebben? Klik hier.

De Lily 2: de nieuwe generatie stijlvolle en kleine smartwatches van Garmin
Maak kennis met de nieuwe generatie stijlvolle en kleine smartwatches met veel slimme functies voor je gezondheid, sporten en dagelijkse bezigheden. Hij is beschikbaar in twee modellen, Lily 2 en Lily 2 Classic, beide modellen hebben een elegant design in een metalen behuizing, een verborgen display met een uniek patroon en is beschikbaar in verschillende trendy kleuren. Met een batterijduur van maar liefst vijf dagen in smartwatch modus heb je alle tijd om te genieten van nieuwe functies zoals slaap score, danssportactiviteiten en Garmin Pay™, contactloos betalen. Bekijk ze hier.

Dit is fairf: hét stijlvolle en duurzame verfmerk van het moment
Wist je dat veel verf boordevol schadelijke stoffen zit, voor mens én planeet? Dat moet anders en dat kán anders. Fairf laat zien hoe. Fairf is namelijk kwalitatieve verf op plantaardige basis. Daarbij is het ook veilige verf, waardoor het kindvriendelijk is en je er zwanger ook mee kan verven. Er zijn verschillende kleurencollectie, maar bij Karwei kun je fairf ook in alle kleuren van de regenboog laten mengen. Alle kleuren zie je hier.

Clay And Glow lanceert: Peptide Lip Oil
Zeg hello glow tegen Clay And Glow’s meest gevraagde product: de Peptide Lip Oil. Huidverzorging, maar dan voor je lippen. De Clay And Glow community vraagt al heel lang om lipproducten, en als de community ergens om vraagt, dan beantwoordt Clay And Glow deze! Het team heeft de tijd genomen om de formule te perfectioneren, omdat ze een product wilden maken dat een geweldige glow geeft en tegelijkertijd voedend en verstevigend is. Met de Peptide Lip Oil zeg je vaarwel tegen fijne lijntjes, droge en doffe lippen, en welkom tegen vollere kissable lips. Je shopt ‘em hier.

Geniet van nieuwe drankjes bij Starbucks
Wat jouw goeie voornemens ook zijn, het nieuwe wintermenu van Starbucks heeft alles dat jij nodig hebt. Terugkerend is de Caramelised Macadamia Oat Latte, maar dit jaar kan je ook kiezen voor een Iced variant! Deze vegan optie heeft een subtiele boterachtige macadamia- en karamel smaak en een topping van gekarameliseerde macadamia als finishing touch. Nieuw is de Golden Caramel White Hot Chocolate. Deze nieuwe sensatie bestaat uit een saus van witte chocolade, gestoomde melk en wordt afgetopt met slagroom en een drizzle van van gouden karamelsaus voor een luxe finishing touch. Voor welke ga jij? Meer info vind je hier.

Maak sporten leuker met de Triumph Triaction sport bh’s
Laten we eerlijk zijn: sporten is leuker met een outfit die heerlijk zit en ook nog eens mooi is. Mee eens? Dan moet je de Triumph Triaction sport bh hebben. Hij is licht, ademend en de geavanceerde bounce control-technologie zorgt ervoor dat elke beweging ondersteund wordt. Perfect voor iedere sport dus. Bekijk alle kleuren hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws